dinsdag 17 november 2020

Whiskey set graveren

Zo kunt u een uniek cadeau weggeven. De glazen , karaffen en sets kunnen kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke tekst, een afbeelding of . Kies voor een whiskey set , wijnset of waterset. Laat een prachtige set naar wens graveren. Whiskyglazen graveren , dat kan bij ons.


We doen het met liefde en plezier.

We hebben tumblers in het assortiment en de zogenaamde nosing-glaasjes. Vraag naar de mogelijkheden via de chat, mail of bel ons op. We staan graag voor je klaar!


Geef per mail U ontwerp met tekst en afbeelding door. U krijgt per mail een proefdruk. De bestelling word binnen werkdagen afgeleverd. In de bodem van het glas zit een druppel en het is een glas voor centiliter.


Meer informatie over het whiskey glas: Merk: Libbey Serie: Chicago Doorsnede: cm.

Personalisatie: met naam of tekst. Gravure: wit, het eindresultaat wijkt dus iets af van de voorbeeldafbeelding. Extra: vaatwasserbestendig.


Een logo in het whiskeyglas laten graveren ? Maak deze set nog persoonlijker met een gravure. De prijs van deze Schott Zwiesel whisky set is inclusief een gravure van ongeveer woorden op het karaf en de glazen aan zijde. Set van(af) glazen € 295.


Je kunt verschillende redenen hebben om een whiskyglas te laten graveren. Whiskeyglas luxe uitvoering set van 2. Misschien wil je wel iemand een whiskeyglas met naam of tekst cadeau doen. Of misschien zoek je een uniek relatiegeschenk met logo gegraveerd.


Wat de reden ook is: bij graveerwebshop. Vind de beste selectie whiskey karaf graveren fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit whiskey karaf graveren voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Koop online de beste merken voor de laagste prijs! Bodum Bistro waterkaraf liter . Aspen whiskey set 7-delig.


Helemaal uniek en persoonlijk met naam en mooi design.

Gepersonaliseerde 6oz heupfles, perfecte Gift voor de bruidegom, Best Man, Usher, vader van de brui de vader van de bruidegom, verjaardagen Deze aanbieding is voor heupfles met het ontwerp boven plus verpakking optie gekozen. Elke heupfles is laser gegraveerd met behulp van de hoogste. Bijvoorbeeld een 6-delige set van glazen, 2ml.


Deze glazen worden vooral voor sterkere dranken gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.