dinsdag 17 november 2020

Wijnrek 4 flessen

Metalen wijnrek voor flessen. Stijlvol uitklapbaar wijnrek voor flessen. Laat de wijn vast op temperatuur komen voor dat gezellige diner. De rekken worden assorti gelever wanneer je een bepaald etiket wilt kun je dit aan geven. Wijnrek Wijnrek voor flessen.


Wijnrek 4 flessen

Zeer fraai wijnrek voor in de kamer. Ruim assortiment rekken zoals wijnrekken , kledingrekken, wasrekken, schoenenrekken e. Vergelijk en bestel direct voor de laagste prijs online! Het Hahn Pisa wijnrek is vervaardigd uit glanzend roestvrij staal. Prachtig wijnrek van het Deense merk STACT.


Een L-type wijnrek heeft plaats voor flessen en is uitbreidbaar met andere C-type en L-type wijnrekken. Wanneer u magnum flessen gebruikt kunt u in totaal twee flessen kwijt in het . Stuur me even een berichtje! De Leukste Kookwinkel van de Benelux. De Solo collectie is gemaakt van een combinatie van hergebruikte metalen en teakhout. Het is een stoere leefbare collectie die uw interieur kunnen opfrissen.


Wijnrek 4 flessen

De Home Solutions collectie is gemaakt van teak hout. Dat in de meest natuurlijke staat is behouden. Handig en stijlvol wijnrek van Point-Virgule.


Dit mooie wijnrek heeft lagen en biedt plaats voor flessen. Kunt u uw specifiek onderdeel niet vinden of bent u niet zeker van uw keuze? Neem contact met ons op. Dit wijnrek is gemaakt van teakhout.


In het hout komen verschillende vervaagde verfkleuren terug. Ieder wijnrek is dus uniek! Bodhi Home Solutions Collecties. Het wijnrek biedt ruimte voor wijnflessen. Hangend wijnrek voor flessen.


In plaats van voor flessen kun je het wijnrek ook gebruiken voor kranten of tijdschriften. Helemaal hip met hangplantjes. Puzzle wijnrek klein voor flessen 13x13x60(H).


Wijnrek 4 flessen

Categorieën: Accessoires, Woonaccessoires. U heeft nog niet eerder producten bekeken. Retailpark Roermond Schaarbroekerweg 46. Mail voor beschikbaarheid.


Dit product is niet uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.