dinsdag 10 november 2020

Wijnglas zonder voet

Gebruik deze wijn en waterglazen zonder voet tijdens een chique diner. Een set bestaat uit glazen met een inhoud van cl. Deze set wijnglazen van stuks is niet alleen als wijnglas te gebruiken want de glazen liggen gemakkelijk in de hand en zijn sterk. De glazen zijn geschikt voor de vaatwasser. Bestel dit unieke rode wijnglas direct online in onze shop voor slechts € 1per setje.


Wijnglas zonder voet op tv gezien?

Riedel Vinum Extreme De Riedel Vinum Extreme serie is afgeleid van de reguliere Vinum serie. Echter bevat de Extreme serie scherpere lijnen waardoor deze wijnglazen een moderner uiterlijk hebben. Hierdoor krijgen ze een speels en informeel karakter mee.


IKEA - IVRIG, Glas, Door de grote, ronde kelk kan je het glas ook gebruiken als rodewijnglas zonder voet. Door de vorm kunnen de geur en de smaak van de wijn zich. Salt en pepper wijnglazen zonder voet. Gratis verzending vanaf €30.


Voor 17:uur bestel vandaag verzonden dagen bedenktijd. Polo is available for purchase in increments of 1.

Geef mij maar een simpel, stoer, no nonsens glas. Ik heb maar eis: Het ideale wijnglas past zonder gepriegel in de afwasmachine. Man Erik zweert bij een klassiek, elegant, breekbaar, kristallen glas. Een goed wijnglas moet volgens hem aan drie eisen voldoen: dun kristal – hoge voet – ruime kelk. Uitermate geschikt voor grotere evenementen, feesten en partijen.


Er kan 200cc frisdrank of wijn in de beker. Blokker heeft een ruime keuze in wijnglazen. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in. Schott Zwiesel Taste witte wijnglazen - 3cl - stuks. Luminarc Crazy Colors wijnglazen op voet - cl - stuks.


Een wijnglas zonder voet is de trend van dit moment. Iedereen wil graag genieten van een uniek wijnglas op tafel. Het staat natuurlijk heel speciaal als je een wijnglas neerzet waar geen voet aanzit. Je kan je gasten een beetje in de maling nemen door net te doen alsof je wijnglas gewoon een waterglas is . Set van glazen in giftbox.


Bij TapMaar verhuur vindt u alles voor een feestje. Ook een biertap met glazen huurt u bij TapMaar verhuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.