dinsdag 10 november 2020

Zanussi tce 7114 droogt niet

Omdat hij niet meer droogt wil ik dit zelf vervangen, hij draait en hij loopt zijn programma wel helemaal af (piepjes enz werken ook naar behoren) ik zou graag willen weten waar hij zit en of het mogelijk . Mijn droger werkt niet goed meer , het gaat om een zanussi type ZTB 140. Hij draait wel maar droogt niet want hij wordt niet warm. De wasdroger wordt vaak helemaal niet warm.


Dit is te controleren door de droger een keer niet op het programma- drogen te zetten, maar op tijdgestuurd drogen , en te kijken of de tijd gewoon volgemaakt wordt (en de was na langere tijd droog genoeg is). Doe dit alleen met katoen . Relevante software en hardware die ik gebruik gereedschap gepakt en de machine op een bok geplaatst. Hierdoor denkt de droger dat de bak vol zit.


Dit kan je eventueel nog controleren. Maar niet iedere wasdroger . Snap het principe, weet niet zo goed het in de praktijk te brengen wat betreft droger maar zal na aanschaf van de multimeter eens kijken of dat ingewikkeld is. Gebruik het toestel alleen voor het drogen van.


Ook voor ondersteuning en. Wol en gedeeltelijk wollen artikelen kunnen. Wij adviseren u met klem.


Controleer zorgvuldig of . Tot mij grote verwondering maakte de koolborstel (eigenlijk een koper borstel) geen contact meer met de trommel. Dat duidt op een duidelijk probleem. Dit probleem kan binnenin de wasdroger verschillende oorzaken hebben. De trommel wordt aangedreven door een riem, als die riem versleten is of gebroken dient deze vervangen te worden. Het is dus raadzaam ook de “poelie” . Hij doet het geweldig sinds september staat hij elke dag aan.


Wanneer u een vraag heeft over de . Zanussi condensdroger te koop diverse droogprogrammas droogt zeer goed bezorging mogelijk 30€ regio haaglanden. Om te kunnen drogen moet er genoeg lucht in de wasdroger kunnen. Daar is ruimte voor nodig en . Droger of wasmachine stuk? Gratis tips om uw machine eenvoudig zelf te repararen vindt u hier. Koop niet meteen een nieuwe droger.


Echter maakt hij sinds kort een verschrikkelijk hoog piepgeluid tijdens het draaien van de trommel. Hij droogt verder prima, dat is het probleem niet. Niet gevonden wat je zoekt?


Zanussi tce 7114 droogt niet

Plaats nu online een aanvraag. Terug naar storingsmelding pagina. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasdrogers. Condensdroger droogt niet goe de machine doet er veel te lang over.


Oorzaak: de aluminium condensorbak is vervuild en verstopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.