woensdag 11 november 2020

Wusthof messen grand prix

De messenserie is echter moderner vormgegeven, perfect voor iedere ( thuis-)kok die waarde hecht aan een hedendaagse look. De functionaliteit is niet uit het oog verloren: de ergonomische handgreep van polypropyleen zorgt dat de. Wusthof Grand Prix II Messenblok 7-delig.


Sorteren op: Standaar Naam A - Z . De Grand Prix II heeft een naadloos handvat dat makkelijk schoon te maken is.

Het handvat is iets langer dan de Classic en . De makkelijk te onderhouden en stroeve kunststofhand met de doorlopende kern biedt een optimale balans en zorgt voor een veilige handvoering. De naadloze overgang tussen handgreep en lemmet garandeert een onberispelijke hygiëne. Buitengewoon makkelijk te onderhouden en antislip kunststofhandgreep met . Deze messen hebben het Amerikaanse hygiëne- en kwaliteitskeurmerk van NSF behaald.


PEtec van WÜSTHOF - De nieuwe WÜSTHOF -technologie voor superieure scherpte! Hoogtepunten:○ De ideale start voor alle hobbykoks.

Gesmede Messen met ergonomisch gevormde grepen voor optimale ergonomie. Koksmes: De alleskunner in de keuken. Perfekt uitgebalanceerd mes voor het wiegen, hakken en snijden van vlees, vis, fruit e. Deze set is geschikt voor de meest uiteenlopende snijwerkzaamheden. De modern vormgegeven messen zijn gesmeed uit stuk edelstaal. Wüsthof Grand Prix II Messenblok 7- delig.


De messen zijn uit één stuk messenstaal gesmeed en hebben een zwarte kunststof handgreep. Gebruik de messenset voor het snijden, schoonmaken. Bestel direct voor de laagste prijs! Het blok zelf is gemaakt van licht beukenhout en biedt optimale bescherming voor de waardevolle messen.


Messen waar je plezier aan beleeft en die de voorbereiding al tot een waar genoegen maakt. Voor een lange levensduur . De set bestaat uit diverse soorten messen en een aanzetstaal. Hiermee zet je de messen aan, zodat ze scherp blijven. Wij verzenden met: Verzenden met Transmission.


Vind wusthof messenset op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.