woensdag 11 november 2020

Zanussi vaatwasser gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Waardeer dit antwoord (38)Misbruik melden. De knopjes werken niet meer en ik krijg de vaatwasser dus niet aan, wat moet ik doen? Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Zanussi vaatwasser gebruiksaanwijzing

Lees deze gebruiksaanwijzing grondig door en bewaar hem bij het apparaat zodat hij ook in de. Subject to change without notice. Krijg ondersteuning bij de installatie van uw toestel, download handleidingen, beheer uw garanties, ontdek tips en tricks en meer.


Je kunt de handleiding vervolgens opslaan, downloaden of printen. Mijn vaatwasser start niet meer wanneer ik de deur sluit. Het programma in werking en de 70° lampjes blijven permanent opgelicht. Krijg knipperende lampjes te zien namelijk, de knop die ik heb ingedrukt voor het programma te kiezen. Wat dien ik te doen wanneer mijn vaatwasser een foutmelding met de watertoevoer.


Zanussi vaatwasser gebruiksaanwijzing

Bijvoorbeeld een verstopt filter of sproeiarm of een slechtdrogende vaatwasser. Zoek in de handleiding op hoe je de vaatwasser reset. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Dan kunt u gratis terecht bij . Draai gewoon aan de knop om het juiste programma te kiezen. De vaatwasser beschikt over een minuten programma, dat perfect is o. Zanussi Vaatwasser ZDT311. ZANUSSI INBOUW VAATWASSER euro ! Amsterdam (Noord-Holland) . Dit apparaat moet worden aangesloten op een geaard stopcontact. Controleer of de elektrische informatie op het typeplaatje overeenkomt met de stroomvoorziening.


Zo niet, neem dan contact op met een elektromonteur. Gebruik altijd een correct geïnstalleer schokbestendig stopcontact. Op zoek naar siemens handleiding vaatwasser huishoudelijke apparatuur? De beste siemens handleiding vaatwasser huishoudelijke apparatuur vind je op.


Lees deze handleiding aandachtig door, het geeft belangrijke aanwijzingen met betrekking tot de veilig- heidsaspecten van de installatie, het gebruik en het onderhoud. Bewaar deze handleiding zorgvuldig, zodat het door verschillende. Neem hier contact met onze verkopers op.


Zanussi vaatwasser gebruiksaanwijzing

Inwendig en uitwendig vervaardigd van enkelwandig roestvaststaal 3AISI. Deur is dubbelwandig uitgevoerd. De was- en naspoelarmen zijn vervaardigd van polypropyleen. Alle leidingen zijn buiten de wastank aangebracht.


Bent u uw handleiding verloren van uw Electrolux apparatuur? Vindt online de juiste handleiding voor uw apparaat met de productcode van Electrolux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.