dinsdag 17 november 2020

Zanussi condensdroger zte 170

Zanussi ZTE 1Wasdroger. De wasdroger beschikt overigens over startuitstel en een Nederlands te. Waardeer dit antwoord (55) Misbruik melden. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Eaan wat kan ik doen?

Sèche-lingeT rommeldroger. De symbolen die u in sommige paragrafen van dit boekje tegenkomt . Zelfreinigende condensor. Direct op waterafvoer aan te sluiten. Coolblue: alles voor een glimlach.


Onze droger doet van de eene op de andere dag niets meer. Na inschakelen gebeurd er niets, zelfs de led bij de start knop gaat niet branden.

De filters zijn schoon en de schakelaar bij het filterluik doet het. Product helaas niet meer in productie. De zanussi zte 1droger doet van de de een op andere dag niets meer. Zo is hij elektronisch gestuurd. Dat wil zeggen dat hij tijdens het droogproces constant de vochtigheid van de was in de gaten houdt en hij pas stopt als de vooraf ingestelde daadwerkelijk is bereikt.


Op die manier is je was altijd . Als ik de startknop indrukt gaat de droogton niet meer draaien en gaat de startknop rood knipperen. Voordat de droger niet meer draaide maakte de wasdroger al een vreemd geluid en wilde hij al niet meer goed naar één kant draaien. De snaar van onze droogkast is gebroken.


Er ligt al een andere op, maar hoe spannen we die aan? Het lijkt wel of er geen aanspanwieltje is. Zoals altijd na het wassen met onze zanussi wasmachine gaat hij in de zanussi droger ZTE 1waar na het weer heerlijk droog is.


Even het water eruit en alles na lopen waar stof achter blijft. Ik ben zo als ik al hoor niet de enige met dit type zanussi condensdroger die niks meer doet omdat de printplaat kapot is. Droger is amper jaar oud en hij gaat niet eens meer aan.

Goed = goed wij kunnen bezorgen in de omgeving van deventer! Zie ook onze andere advertenties! Openingstijden:woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.