maandag 7 december 2020

Witgoedshop utrecht utrecht

Het juiste adres voor al uw witgoed. Verkoop van wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen, ovens en ander huishoudelijke apparaten. Ook voor reparatie van uw wasmachine en vaatwasser kunt u bij ons terecht. Bosch koelkast met vrieslades onder.


Samsung wasmachine Addwash kg eco bubble met transportschade.

Alle advertenties van WITGOEDSHOP UTRECHT , Utrecht op Marktplaats. Bekijk het aanbod van WITGOEDSHOP UTRECHT en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! De meest volledige site met ruim 66. Bij ons geen snelle verkooppraatjes, maar oplossingen voor de lange termijn. Zo weet u zeker dat alles op elkaar is afgestem zoals u het wilt.


Witgoed specialist: vakkundig advies op maat. Mocht uw apparatuur onverhoopt toch kuurtjes vertonen, dan staat .

Over het algemeen is het zo dat wij een bepaald witgoedapparaat alleen tweedehands of alleen nieuw verkopen. De witgoedspecialist van Utrecht. Bekijk snel onze webshop of kom langs in onze winkel.


Kom een keer langs en geniet van ons uitgebreide assortiment van kwaliteitsproducten zowel nieuw als gebruikt! Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het maken van een juiste . We doen alles in eigen huis. Alle apparaten zijn uitvoerig getest, je krijgt maanden garantie en kunnen je jaren service blijven bieden. Om die reden komen hier wijkbewoners van jong tot ou van student tot gepensioneerde. Bezorging binnen stad Utrecht is gratis.


Te koop goed werkend Siemens wasmachine voor maar €met garantie OP= OP Bij de WITGOEDSHOP UTRECHT koopt u altijd met garantie of u nou nieuw … € 800. Toon alle (3) zoekertjes. Bij gebruik van onze site gaat u . Huur voordelig witgoed in Utrecht. Vanaf EUR 1per maand het beste Miele witgoed en direct besparen op energie, water en wasmiddel.


Al ruim jaar zijn wij gevestigd in Westbroek, een klein dorp onder de rook van Utrecht , tussen Maarssen en Maartensdijk.

Als je student bent in de stad Utrecht en een verhuurder van witgoed zoekt, dan is Wasgoed. Vaatwasser, wasdroger, koelkast of wasmachine defect? Wij zijn de verhuurspecialist op het . Voorrijden diagnose €49.


Reparaties bij u aan huis met maanden garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.