maandag 14 december 2020

Zanussi zrb23100wa koel vriescombinatie

Deze vrijstaande koel- vriesruimte is gemakkelijk in te delen dankzij de verwijderbare legplateaus en deurvakken. De afmetingen zijn (hxbxd): 1x 59. Achter de bovenste deur vind je een koelruimte van 1liter. En de vriesruimte is voorzien van transparante vriesladen waarvan op halve diepte.


Bestel direct en voordelig via Koelkasten. Pluspunt: prima afmeting.

Genoeg ruimte voor een klein gezin. Lees reviews Schrijf een review. Netto inhoud vriesruimte: liter. LED interieurverlichting. Geluidsniveau: slechts dB. Automatische ontdooiing koelruimte.


Deurscharnieren: rechts (verwisselbaar) Kleur: wit. Legplateaus koelruimte : ,veiligheidsglas.

Aantal koelkastladen: , transparant. Dit apparaat functioneert goed bij een omgevingstemperatuur van 10°C tot 43°C (klimaatklasse S-SN-ST- T). Als de stroom een keer wegvalt, blijven uw boodschappen nog maar liefst. Het koelgedeelte ontdooit zich automatisch. Kijk voor meer producten op onze website!


Bekijk ook onze top beste. Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Koelkast van Zanussi te kopen. Nu is het veel makkelijker en sneller om uw koel - en vriescombinatie schoon te houden Verwijderbare legplanken en deurbakjes voor eenvoudiger schoonmaken De verwijderbare legplanken en deurbakjes van deze koelkast maken het mogelijk om ze veel sneller, eenvoudiger en . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Avantage : prima afmeting.


Inbouw koel - vriescombinatie. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. De legplateaus en deurbakjes zijn verwijderbaar: zo maak je de koelkast eenvoudig grondig schoon. Totale brutoinhoud (l):, 235. No-frost systeeKoeler.


Materiaal van de plateaus: veiligheidsglas. Stelpootjes: Ja, alleen aan de voorzijde. Voeg toe aan favorieten.

Wat is een Amerikaanse koelkast? Producten was nog nooit zo fun. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


U klikt of zoekt zelf de . Je wilt een Koelvriescombinatie kopen of prijzen vergelijken? Voor de goedkoopste Koelvries combinaties ga je naar Prijsvergelijk, de prijs vergelijk site!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.