woensdag 24 maart 2021

Woca olie wit

Woca olie wit

Het resultaat zal u meteen opvallen. Verkrijgbaar in naturel, wit en grijs. Met een korte droogtijd is Diamond Olie ideaal voor projecten. Masterolie kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt als basisbehandeling voor hout. Woca Masterolie wit wordt onderhouden met natuurzeep wit.


Masterolie naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Masterolie wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van lichte, evt. Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Daarnaast krijgt het hout een finishing touch.


De nerfstructuur en kleurnuances van het hout komen er mooi uit. Op werkdagen 17:uur besteld = morgen in huis! U kunt onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplage.


Wit wordt gebruikt voor Wit geoliede vloeren. Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Na verloop van tijd is er een groot onderhoud nodig om het hout opnieuw voldoende te verzadigen. Deze olie bestaat zowel in een kleurloze versie als in wit , grijs, bruin en zwart. Tevens aangewezen voor groot onderhoud van geoliede houten vloeren, na reiniging met WOCA INTENSIEFREINIGER.


Leveren Bestel voor 12u en laat . Op naturel en gekleurde geoliede vloeren gebruikt men WOCA. De onderhoudsolie van Woca. Naturel, op wit geoliede vloeren. Met liter onderhoudsolie kunt u . Vandaag bestel vandaag verzonden.


Woca olie wit

Wit -gepigmenteerde olie voor gebruik goed schudden en in een emmer doen. Voor en tijdens het werk regelmatig omroeren, zodat de pigmenten niet onder in de olie blijven zitten. Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het.


Herstelt olielagen op basis van plantaardige olie. Samenstelling (onderhoud), Olie. Beloopbaar na (uur), 4 . Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-. Goedkoopste Woca van Nederland.


Woca olie wit

Prijsvergelijk parket en houten vloeren en ook onderhoudsproducten. Eenvoudig te bestellen via onze webshop. Woca Olie care Wit bestellen bij voordelige eiken vloeren.


Gratis ondervloer en bezorgd! WOCA Maintenance Oil white wordt gebruikt tijdens een grote onderhoudsbeurt om de vloer te voeden of voor het plaatselijk bijwerken van krassen of slijtageplekken. Bekijk onze scherpe prijzen! Woca Diamond Olie Wit is een waterafstotende en sneldrogende olie. Alle Woca producten op site.


Scherpe prijzen en snelle levering. NAdat we deze hadden opgeschuurd was het resultaat buitengewoon prachtig. De bleke kleur van de versgeschuurde vloer was zeer mooi en we wilden graag die bleke kleur houden. Uiteindelijk raad gekregen om de vloer met een natuurlijke olie van Woca te gaan olieën.


De gebruikte olie had wat wit. Reiniging en onderhoud: Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd en vervangen door een nieuwe, beschermende zeeplaag. Woca onderhoudsolie voor wit geoliede parketvloeren koopt u het goedkoopst bij ons!


Wij voorzien u meteen van alle informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.