dinsdag 6 april 2021

Zanussi vrieskist zfc41400wa

Dankzij de warme wand constructie kunt u deze vrieskist overal plaatsen waar u wilt en toch vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte werking. Dankzij het Condensatorschild kunt u deze vrieskist overal plaatsen waar u wilt en toch vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte werking. Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis!


Prijsinformatie van de shop. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Keukenloods € 35Beterwitgoed.

Deze vrieskist heeft een netto inhoud van 4liter. De nummer in vriezers! Deze diepvrieskist is voorzien van een warme wand constructie. Hierbij is de condensor in de . Ben jij op zoek naar een energiezuinige vrieskist ? Je kunt dus echt besparen op je energierekening!


Ook het geluidsniveau van dB valt binnen de huidige EU-wetgeving. De bruto en netto capaciteit .

U wilt de diepvriezer op een handige plek neerzetten ook als u er geen plek voor heeft in de keuken. Het condensatorschild voorkomt condens waardoor uw diepvriezer . Een grote Zanussi vrieskist huren met veel inhoud van maar liefst 4liteer. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner.


Voordelen Moeiteloze opening. De technologie met vacuümopheffing voorkomt de vorming van een vacuüm in de diepvrieskist. Het deksel kan moeiteloos worden geopend en gesloten.


Dankzij het condensatorschild kunt u deze vrieskist overal plaatsen waar u wilt en toch vertrouwen op een . Kastontwerp: Vrijstaan Soort: Kist. Kleur van het product: Wit. Energieverbruik 3kWh. Maximale bewaartij bij stroom uit val uur.


Zodra je de klep opent, sprint automatisch de binnenverlichting aan. GRATIS thuisbezorgd en de BESTE service. Moet weg vanwege ruimtegebrek. Zo goed als nieuw, bijna niet gebruikt.


Inclusief handleiding en voorraadkorven. Hendrik-Ido-Ambacht, ZH.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Populaire specificaties. Inhoud vriesruimte, 400l. Aantal vriesplanken, 3x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.