vrijdag 5 november 2021

Zora robot gangnam style

Zora robot gangnam style

Zora humanoidirobotti vieraili LAMKissa tanssittamassa sosiaali-ja terveysalan opiskelijoita Gangnam. How to Make a Rocker bogie Robot at Home - Stair climbing car - Duration: 6:19. The Nao robots are performing the Gangnam Style dance. PaPeRo is joining the party.


Zora robot gangnam style

Standard License. Le Robot Nao de Aldebaran robotique, tout le monde ou presque le connait maintenant. Leerlingen van de tweede kleuterklas van het SMI aan de Moorselbaan maakten in het OLV-ziekenhuis van Aalst kennis met robot Zora. Dat is een kleine, humanoïde robot , die kan ingezet worden bij revalidatie van senioren en kinderen,. De bewoners van Het Gielsbos, een instelling voor personen met een verstandelijke beperking, fleuren helemaal op als de zorgrobot Zora in actie schiet.


Bewegingsoefeningen doen, spelletjes spelen, liedjes zingen of de Gangnam Style dansen: Zora kan het allemaal. Als Zora danst, mogen we . Regarder la vidéo Le robot Zora danse le Gangnam Style envoyée par Sudinfo sur dailymotion. Zora robot visited LahtiUAS Faculty of S. Theater van A tot Z speelt een échte robot mee.


Zora robot gangnam style

Beide robots worden ingezet in de zorgsector. Zo is een robot als Zora al gebruikt in het UZ Gent om kinderen te helpen revalideren. Konijn nam Zora mee, een klein schattig ding dat als klapper de vragenronde voorging met een ware robotdans. Foto: Mats van Soolingen.


Voor een mens, maar ook voor een robot. En dus geeft Zora alles, aan het einde van haar eerste kennismaking met klas 1Mvan scholengemeenschap Thamen in Uithoorn. De robot danst op tafel.


Zora robot gangnam style

Eerst op Gangnam Style , daarna Michael Jacksons Thriller, inclusief angstaanjagende lach op het einde. Wilt u in het kader van de robot met de Gangnam - style dans echt lachen dan moet u kijken naar de registratie van de Graham Norton show op BBC One. Daar wordt Hugo= Zora gedemonstreerd door Graham Norton en zijn de beperkingen wel erg duidelijk zichtbaar. De kleine robot wordt hier, net als bij de Archipel in de regio Eindhoven, gebruikt om ouderen met dementie te activeren.


Bewoners leven op als ze Zora zien,. En toen Zora ging dansen op de hit Gangnam Style. Zora wordt bediend via sensoren en een tablet.


De eerste keren dat de kinderen op bezoek kwamen, hebben we ook een beetje moeten aftasten wat we konden doen met Zora. Zodra we startten met het liedje Gangnam Style was de drempelvrees meteen verdwenen…” .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.