zondag 27 februari 2022

Zwart schort bedrukken

Voor de keuken of buitenkeuken heb je natuurlijk een mooi schort nodig. Tshirtdeal bedrukt schorten met jouw unieke ontwerp voor maar €150! Een sloof of schort bedrukken met logo is bij ons net zo makkelijk als een T-shirt bedrukken: kies uit één van onze modellen schorten en sloven, lever je ontwerp aan en klaar ben je!


Je kunt ook schorten borduren voor een duurzame weergave van je logo. Met bedrukte en geborduurde schorten en sloven lopen jij én je .

Wil je schorten bedrukken ? Dat kan al vanaf per stuk bij 1stuks. Een schort bedrukken kan al vanaf stuks. Ben je benieuwd naar bedrukte schorten ? Dit voorbeeld is op schaal en geheel vrijblijvend. Bedrukte schorten worden misschien niet gezien als de meeste hippe relatiegeschenken.


Wij begrijpen dit uiteraard bij De PennenBoer. De bedrukte schorten kunnen niet op tegen .

Kookschort laten bedrukken ? Van brutaal tot frivool tot kitschig, hier is gewoon alles toegestaan. Er zijn weinig kledingstukken die meer mogelijkheid bieden om je creativiteit te uiten, en bovendien zijn schorten als kleinigheidje altijd een goede keuze. Bij Shirtbird kun je zelf schorten ontwerpen, die . Een prachtig zwart keukenschort met naam. Personaliseer normale en leren schorten met je eigen naam of foto.


Keuze uit verschillende kleuren en materialen. Begin nu met personaliseren! Ook voor goedkope bedrukte schorten zit u bij de PennenBoer goed! Schorten met kwaliteit tegen een lage prijs.


Ontwerp dan nu uw eigen schort met foto! Zoekt u een kookschort met logo voor uw bedrijf? Een uniek schort laten bedrukken met je eigen tekst of foto? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!


Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Meer dan 2stuks op aanvraag.

Leverbaar in de kleuren: zwart , wit, oranje. Materiaal: 1 katoen 1grams. Voor bedrukken borduren: klik hier . Snel geleverd met gratis verzending. In deze rubriek zijn verschillende schorten te vinden, bijvoorbeeld goedkope schorten om te bedrukken met logo of reclame.


Er is hier genoeg keuze als u opzoek bent naar een . Leuk als cadeau, maar ook biedt het mogelijkheden tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.