vrijdag 8 april 2022

Zweeds design meubels

De collectie scandinavische design meubelen , woontextiel, accessoires en bedden bestaat uit tijdloze en nieuwe designklassiekers. Ontwerpen van wereldberoemde architecten en designers met o. Wegner, Bruno Mathsson, Yngne Ekström, Poul Henningsen, Peter Opsvik, Fanny Aronsen en Nanna Ditzel. Ondanks dat de ontwerpen vaak vrij strak zijn, verliezen ze het comfort van de meubels niet uit het oog.


Met authentiek bedoelen we dat alle producten volgens eigen ideeën tot stand komen waardoor ze al gauw puur en origineel zijn.

Merken als PURE Wood Design , Hay meubelen , Zuiver, House Doctor en HK-living online. Vind scandinavisch design op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Scandinavisch Design Meubelen bestel je bij Sterk Online.


De massief eikenhouten details onderbreken de witte kleur van de mat witte kasten op een mooie manier. De serie Blans belichaamt op deze manier het Scandinvisch wonen in al zijn perfectie. London opgericht dat zich uitsluitend richt op verlichting.

HAY heeft een uitgebreide collectie design meubelen en accessoires. De meubels zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Een scandinavisch design kenmerkt zich daarnaast door lichte kleuren, zo wordt er veel gebruik gemaakt van kleuren zoals wit. Zo zijn vrijwel alle meubels van . Deze woonstijl heeft de afgelopen jaren veel harten gestolen.


De strakke lijnen en pure vormen kunnen gecombineerd worden met iedere woonstijl. Deze eiken stoel is een creatie van David Irwin, exclusief voor Habitat. Het lage zitvlak is bekleed met een kussen in rode stof voor een bete… € 2400. Een mooie salontafel met scandinavisch design.


Vervaardigd uit gewapend glas. Keukenproducten, woonaccessoires, behang, lampen en meer! Van moderne tot vintage meubelen.


U vindt een snel wisselend assortiment van vintage en retro meubels in deze webshop. Het meubel assortiment bestaat o. Of het nou een stoel uit Denemarken of een kast uit Zweden .

Laat je verleiden door de klare lijnen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.