maandag 30 mei 2016

Aardewerk lijmen bison

Zowel onderling als in combinatie. Zorg dat je altijd het juiste advies binnen handbereik hebt! De lijm mag in de loop van de jaren niet verkleuren.


Dit zie je nog vaak bij vaasjes uit opa en oma,s tijd. En steekt erg af tegenover het gelijmde .

Pattex helpt u met uw vraag: Welke lijm te gebruiken? Het is een dure lijm ,te koop bij betere techn. Passen de delen perfect, dan kan ook een secondelijm (gel) worden gebruikt maar epoxylijm geeft de beste hechting en is ook nog water en afwasbestendig. Verschillende lijmen van o. Hout is een lastig materiaal om te verlijmen met. Secondelijm met een Activator is de oplossing!


Dankzij de Activator verlijm.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Basisgrondstof: cyanoacrylaat. Niet geschikt voor aardewerk , autoruiten en p. Moeilijke verbindingen direct vast, lijmen zonder tijdverlies. Voor hout, MDF, spaanplaat, etc. Eenvoudig online bestellen.


Bison secondelijm Industrie gr. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Uitermate geschikt voor met name het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten , . Uit onderstaand overzicht kunt u opmaken of de genoemde en beschreven lijmen of kitten ges.


Maar bison noemt dit waterkit. De alleslijm werkt niet alleen goed op papier en karton, maar kan ook gebruikt worden voor het plakken op leer, vilt, aardewerk en kunststof. Vullende, sterke 2-componenten epoxylijm.


Voor verlijming van grote oppervlakken.

Geschikt voor het lijmen van steen, beton, aardewerk , natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen (formica, polyester, bakeliet), zowel onderling als in . Zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.