vrijdag 22 juni 2018

Charnwood cfour prijs

Charnwood cfour prijs

ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. U kunt er ook nog voor kiezen om uw C-Four houtkachel te voorzien van een haakse achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 125mm, 150mm of 180mm! Heeft u niet een grote woonkamer maar toch zin in een mooie eenvoudige maar uitblinkende houtkachel?


Charnwood cfour prijs

Charnwood C -houtkachel. Bij Klaver een van de meest verkochte houtkachels! Klein, zeer bijzonder van kleur en uniek in zijn soort.


Niet alleen zijn uiterlijk is uniek ook de verbrandingstechniek mag er zijn. Simpel regelbaar met schuif. Het prachtige vlammenspel samen met de uitstraling maakt het een uniek geheel. Overige kenmerken houtkachel. Houtkachel charnwood c - four zwart de klassevolle houtkachel charnwood c - four blinkt uit in eenvoud en innovatie en past in zowel een klassieke als moderne huiskamer.


Charnwood cfour prijs

De houtkachels van charnwood zijn. Koop of Verkoop charnwood op Marktplaats. Meerprijs C-four mat zwart op sokkel. Nominaal vermogen: kw. Aansluiting rookgasafvoer: Boven aansluiting en achter aansluiting.


Die materialen zijn goed isolerend en zijn opvallend sterk. Door deze materialen heeft de kachel een optimale controle over de verbranding. De C - Four is een nieuwe 4. De kachel functies één enkele LUCHTREGELAAR voor exceptonal schoon brandende en uitstekende efficiëntie. Deze kachels voldoen aan de hoogste milieu en veiligheidseisen.


Dit compacte kacheltje is verkrijgbaar in zwart of in wit (ivoor). Tevens is deze verkrijgbaar met een sokkel voor . Het is de laatste innovatie en blinken uit in eenvoud. The C - Four is the latest 4. The stove is DEFRA exempted allowing wood to be burned in smoke control areas.


It also features an outlet for drawing air in externally to improve performance . Download hier de catalogus. Alle modelen zijn ook te verkrijgen in de volgende kleur: Blauw - Bruin - Groen - Bronze - Gunmetal - Ivoor. Hiervoor geld een meerprijs van.


Charnwood cfour prijs

Levertijd tot weken. A hybrid really, mix between the innovative technology of their Premier range and the more classic styling of the Countrys. I never know whether to call these stoves contemporary or traditional - they seem to work in both settings and .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.