maandag 30 mei 2016

Automatten reinigen auto

Automatten reinigen auto

De Wasstraat is dé carwash van België! Leg vloermatten in de auto om je tapijt te beschermen. Zeker als het buiten naar weer is, of je strooizout aan je schoenen hebt. Matten van rubber zijn een goede optie, ze zijn waterdicht, gemakkelijk schoon te maken en ze glijden niet weg. Was deze matten met een hogedrukspuit voor een optimaal . Het gedeelte aan de binnenkant van de auto dat het snelste vies wordt, zijn uiteraard de automatten die op de vloer van de auto liggen.


Automatten reinigen auto

Telkens als er gereden wordt in de auto , zet iemand zijn of haar vieze, natte, zanderige of misschien wel modderige schoenen gewoon op de automat. Ik heb in mijn auto matjes met witte stiksels en letters erop. Allemaal heel mooi maar snel vuil door alles wat aan je schoenen hangt als je instapt.


Probleem is dat automatten door hun redelijk vaste anti-slipsamenstelling niet erg veel bewegen in een wasmachinetrommel. Naast de praktische voordelen die losse automatten bieden, kun je ook meteen het interieur van je auto naar eigen smaak aanpassen. Een ander voordeel van automatten is het feit dat je je voertuig veel makkelijker kunt schoonmaken. Het materiaal is niet poreus en de matten zijn simpel te reinigen met water. Uw auto verdient ook de nodige aandacht aan het interieur.


Automatten reinigen auto

Vuiligheid van buiten wat onder uw schoenen blijft zitten komt al snel terecht in uw automatten. Stof en ander debris in de lucht vormt na verloop van tijd een vuile laag op uw dashboard en stoelen. Maar ook wanneer u bouwmateriaal heeft vervoert in uw kofferbak . Laat je auto direct weer helemaal glimmen als nieuw met deze handige auto schoonmaaktips. Het is vaak ook makkelijker om een gel gecontroleerd aan te brengen. Als je je auto een beetje netjes wilt houden, dan zal je ook geregeld het interieur van je auto willen schoonmaken.


Maar hoe doe je dat nu eigenlijk zo snel en simpel mogelijk. Na iedere wasbeurt kunt u geheel gratis uw auto overdekt stofzuigen. Door de hoge zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw auto in een korte tijd van binnen schoon. Om de reiniging van uw auto compleet te maken kunt u uw dashboard en ramen reinigen.


Tegen een kleine vergoeding koopt u cockpit-. Op aanwijzing van een medewerker plaatst u uw auto op de lopende band. Hierna gaan onze medewerkers in uw auto aan de slag en kunt u vanaf de.


Is er geknoeid op uw bekleding of is deze door de jaren heen vervuild geraakt? Door middel van stoomreiniging maken wij het interieur van uw auto vrij van vlekken en bacteriën, met andere woorden: “Uw auto is weer hygiënisch schoon”. We starten de reiniging van het interieur met het goed uitzuigen van de automatten , . En dat hoeft niet duur te zijn!


Automatten reinigen auto

Automatten helpen je auto schoon te houden. De Sportivo Blauw automatten verfraaien je auto en beschermen het interieur. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en het anti-slip deel aan de onderkant houdt deze mat op zijn plek. Kleur: Noir Obsidien Naar boven. Bericht automatten reinigen.


Hallo, heeft iemand ervaring met wassen van . Alle matten zijn voorzien van een stevig profiel en opstaande rand zodat de bodembekleding goed beschermd blijft tegen vocht en vuil. Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om uw auto optimaal schoon te houden. Eenvoudig te reinigen met water. De matten zijn gemaakt van een hoogwaardige . Kun je automatten in de wasmachien gooien?


Stofzuigen haalt natuurlijk niet alles weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.