woensdag 5 juli 2017

Gebaksbordjes bedrukken

Gebaksbordjes bedrukken

Borden bedrukken met logo, we zien het veel terug in het bedrijfsleven en de horeca. Bedrukte borden zijn een klassiek relatiegeschenk maar worden ook vaak intern gebruikt. Als groothandel beschikken wij over een uitgebreid aanbod te bedrukken borden.


Gebaksbordjes bedrukken

Zo varieert ons assortiment van gebaksbordjes tot dinerborden. Servies met logo bedrukken goedkoop en snel. Bereken de scherpste prijs van NL direct online. Borden zijn uitstekende geschenken voor op kantoor bij de lunch of voor thuis. Bij borden denkt u vast aan de grote, ronde borden waar uw avondeten dagelijks op ligt, het zogeheten dinerbord.


Bij ons kunt u niet alleen dinerborden vinden, maar ook gebaksbordjes , soep- en pastaborden. Porseleinen gebaksbord v. Ook voor bedrijven zijn borden onmisbaar, straal professionaliteit uit en laat borden bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Mocht je vragen hebben over borden bedrukken , dan kun je die uiteraard altijd stellen, want een vlekkeloze service staat voorop.


Gebaksbordjes bedrukken

Met onze handige online tool kunt in slechts een paar muisklikken uw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, u kunt het zelf direct online zien wat uw bedrukte kartonnen borden met uw logo of ontwerp kosten! Groothandel in borden met logo. Geef de bedrukte borden bijvoorbeeld weg bij een verhuizing, een housewarming of als prijs bij een marketingactie.


Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Bovendien komt uw logo dagelijks in beel waardoor uw . Op zoek naar servies, glaswerk en bestek voor de horeca professional? Het beste en mooiste assortiment in borden, glazen en alles voor op tafel. Vandaag bestel morgen in huis! Cocktailprikkers, eetstokjes en meer.


Gebaksbordjes bedrukken

Papieren bordjes bedrukken. Al vanaf 1stuks. Tafelkleden bedrukken in full colour! Lever jouw eigen ontwerp aan of laat ons adviseren. De bordjes zijn te gebruiken als ontbijtbordje en gebaksbordje , maar kan ook prima tijdens het avondeten worden gebruikt.


Je kunt het bordje zo persoonlijk maken als jij wilt. Geef het bordje cadeau aan de jarige en personaliseer het bordje met naam . Het servies Amsterdam is gemaakt van aardewerk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit basic, strak ogende servies is goed te combineren waardoor het een speels geheel vormt op tafel.


Dit basic servies is vaatwasmachinebestandig, kan in de magnetron en heeft als kers op . Vergelijk en bestel direct online voor de laagste prijs! Bekertjes blauw met witte. Al meer dan 2jaar is het bedrijf marktleider op het gebied van eigentijds en kwalitatief servies! Door de gebruikte materialen is het servies geschikt voor het gebruik in de horeca, de oven en magnetron.


We verkopen tafelkleden, borden, bekers en bestek in verschillende kleuren en voor verschillende gelegenheden en themafeesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.