donderdag 26 mei 2016

Miele droger wordt niet warm

Het verwarmingselement functioneert niet. Hoogs waarschijnlijk is het verwarmingselement defect of een thermostaat op het verwarmingselement. Om het probleem op te lossen is het belangrijk de oorzaak te vinden.


Controleer het volgende: 1. T494C), was toen niet nieuw maar dat maakt niet uit. Hallo, Ik heb een droger die naar mijn weten niet warm meer wordt.

Ook op programma min warm is het het zelfde verhaal. Ik zit dus te denken aan het . Gratis tips van onze witgoedmonteurs. Wordt uw droger niet warm. Of heeft u een andere droger reparatie? Probeer met onderstaande tips of u het zelf kunt repareren.


En als u direct onderdelen voor uw droger wilt bestellen ga dan naar onze onderdelenshop. Nu is de klixon voor de wederom defect(ca 6x gedroogd).

Klixon vervangen en hij deed het weer. Gister om te testen (en de was droog te krijgen) deze doorverbonden(ik ben erbij gebleven). Beste, Onze droger werd tijdens een droogbeurt zeer heet.


Na wat onderzoek lijkt het verwarmingselement en de sensoren bij het verwarmingselement gewoon te werken. Na opnieuw aanzetten blijkt echter ook de trommel niet meer te draaien, en wordt de droger helemaal niet meer warm. Ben de trotse eigenaar van een Miele T379C. En die wordt dus niet meer warm Alles draait en hij geeft ook netjes aan hoever hij is in het programma maar hij wordt nagenoeg niet warm.


Wat kan er aan de hand zijn? Heb hem gedeeltelijk uit elkaar gehaald . Als uw wasdroger oververhit en niet warm meer wordt kan de thermische beveiliging ingekomen zijn, los dit als volgt op. Verwarmt de wasdroger slecht?


De wasdroger wordt niet warm. Is de condensor wel schoon? Eén zekering voor de wasdroger. De machine draait dan wel, maar verwarmt helemaal niet. De tweede zekering is defect.


Wasdroger werkt programma keurig af maar wordt niet warm. Bij electronische meting droogte kan hij blijven hangen want is niet droog omdat hij niet warm wordt.

Dit klusje is goed zelf te doen, het is alleen wel belangrijk dat ook de stekkers op de bedrading . Ik heb een droger type bauknecht tka excellent De droger stopt voortijdig, ongeveer na minuten , wordt niet goed warm ook. Miele T4Novotronic : mijn droger draait wel maar wordt niet warm was blijft koud en nat. Het programma wordt afgebroken. In het display knippert. De oorzaak is niet direct vast te stellen.


Schakel de droger uit en weer in. Start het programma opnieuw. Ik heb al een aantal tips gekregen en uitgevoer namelijk: Haal de achterkant los en haal alle stof eruit die eruit te halen valt. Nu zat er helaas praktisch geen stof tussen, behalve tussen het . Aan het glas van het deurtje kan je voelen of het water warm is. Let op: tijdens de spoelfase is het water altijd koud.


Onderdelen van A- merken, zoals Miele , zijn duurder dan van B-merken. En uiteraard kunnen de kosten . Gebruik bij wasgoed dat in een droger gedroogd wordt geen wasverzachter. Oorzaak: Thermostaat defect. Oplossing: Meld dit bij Meo Lease.


Een monteur moet de thermostaat vervangen. Een defect aan uw thermostaat kan dan ook twee gevolgen hebben: Dikwijls wordt uw droogkast niet meer warm genoeg, wat tot gevolg heeft dat uw was nog nat zal zijn als ze uit de droger komt. Tweede gevolg is dat de thermostaat niet meer aangeeft wanneer de ideale temperatuur bereikt is en het element blijft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.