donderdag 26 mei 2016

Smeg mat zwart

Wanneer je de keuken binnenloopt, trekt hij meteen de aandacht. Zoeken op: smeg koelkast mat zwart - Keukenloods. Coolblue: alles voor een glimlach.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Met mat zwart heeft u een nieuwe kleur in uw keuken, welke toch goed te combineren is met bestaande kleuren zoals roestvrijstaal e.

Daarnaast spiegelt mat zwart niet en behoudt daarom rust in . De koelkast beschikt ook over een vriesvak, dus je kunt je voedingsmiddelen zowel koelen als invriezen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud. Smeg producten met retro look zijn erg herkenbaar, niet alleen vanwege het design maar ook op innovatief en technologisch vlak blinken zij uit. FQ60NPE - BETREFT EEN OUTLETMODEL.


Deze matzwarte retro koelkast van Smeg is een absolute blikvanger voor je keuken. Bijzonder fraaie retro jaren vijftig koelkast voorzien van een deur met afgeronde hoeken, de kenmerkende SMEG chromen greep en de bijpassende letters aan de voorzijde. Smeg FAB28RBV- Koelkast - Mat Zwart.

Het interieur van de koelkast is luxe en . De SMEG FAB28RCGChocolate Dream is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e- mailbericht zodra dit product weer leverbaar is. Vul je mobiele nummer in om ook een smsje te ontvangen. Terug naar de SMEG FAB28RCG1 . De koelkasten en vriezers van Smeg combineren geavanceerde technologie met optimale prestaties en bijzonder design. Tipologia: Koelkasten.


ENKELDEURS KOELKAST, SCHARNIEREN LINKS, ZWART. Apparaten met: C, Pagina 5. Hallo, bij deze bied ik mijn gloednieuwe SMEG koelkast aan. Dit is een duurdere versie dan de andere FABuitvoeringen door de kleur. Ik heb de koelkast gewonnen bij een wedstrij maar heb hem niet nodig.


De Smeg C9GMANLstaat je tijdens het koken gezellig bij. En met zijn kookzones is hij daar nog goed in ook. Zo kun je er met gemak heel wat pannen op kwijt.


Met zijn drievoudige wokbrander zijn gerechten uit de Oosterse keuken gewoon binnen handbereik. Of ga voor een stevige Sauerkraut mit .

Totale bruto inhoud: 2liter. Vrijstaande koelkast met vriesvak. Koelgedeelte: Netto inhoud: 2liter. Ventilator glazen leggers, waarvan 3 . Branderdeksel, 55mm - mat zwart -, SNL91MFX, C9GMXNL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.