donderdag 23 juni 2016

Fresh brew systeem

Fresh brew systeem

Gemalen koffiebonen Prijs op aanvraag. De gemalen koffie wordt per keuze gedoseerd in het unieke freshbrew systeem waardoor u verzekerd bent van een constante waliteit en smaa. Tevens kunt u dankzij de vele ingrediëntenreservoirs een scala . Deze koffie is ontwikkeld voor automaten met een fresh brew systeem. Verkrijgbaar bij Gaasbeek! Voorbereid op diverse betalingssystemen.


Fresh brew systeem

Dankzij het unieke heetwatersysteem minder gevoelig voor kalkvorming. Opties: muntmechanisme, eigen branding op aanvraag, onderkast. Wanneer koffie in een automaat wordt berei komt een nauwkeurige hoeveelheid koffie kortstondig in contact met de juiste verhouding aan water. Om ondanks deze relatief snelle bereiding toch van authentieke koffie te kunnen genieten, ontwikkelde Tiktak speciaal voor automaten met een fresh brew systeem.


Het intensieve, snelle brandproces en de speciale samenstelling van de diverse melanges maken het mogelijk om, na een relatief snelle zetmethode, een perfecte kop koffie te serveren. In een fresh brew automaat wordt een zorgvuldig . Een koffieautomaat met een fresh brew systeem lijkt nog het meest op de koffie die u thuis ook drinkt. Een heerlijk snel kopje koffie uit uw fresh . Basisproblemen waren kostprijsreductie, kleinere afmetingen, uitwisselbaarheid met bestaande systemen en beperking van het energieverbruik.


Heerlijk geurende, smaakvolle koffie voor ieder moment van de dag. Dankzij de specifieke melangesamenstelling en de relatief snelle zetmethode is elke kop of kan filterkoffie intens van smaak. Wanneer de koffie weer in contact komt met heet water is eenvoudig en snel een kop koffie gemaakt. Voorzien van één groot canister voor fresh brew koffie (verse filterkoffie) en een aparte uitloop voor heet water.


Bekijk hieronder de twee smaecken gemalen Campenaer Koffie die wij voor u hebben samengesteld. We hebben de optie met of zonder papieren filter. Het verschil is dat er bij andere koffiemachines metalen filters gebruikt worden. Fresh Brew Koffie van Campenaer. In plaats daarvan hebben deze machines een intern filtratiesysteem die exact detecteert wanneer . Aantal personen:en meer.


Fresh brew systeem

Deze koffiemachine biedt een grote varieteit aan warme dranken gecombineerd met schoonmaak en onderhouds gemak. Hier vindt u ons assortiment freshbrew koffie. Dit biedt de mogelijkheid om op afstand de instellingen van de koffiemachine te wijzigen en het verbruik af te lezen.


Zo toont u eenvoudig beeldmateriaal op het scherm van uw koffieautomaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.