dinsdag 21 juni 2016

Het goed vlaardingen ophalen

Juist ja: die lever je in bij Het Goed. Zo zorgen we er samen voor dat de afvalberg kleiner wordt. En maken we heel veel mensen blij die op zoek zijn naar bijzondere producten die al een keer gebruikt zijn. Wil je jouw gebruikte spullen laten ophalen ? Maak dan via onderstaand formulier een ophaalafspraak.


Het Goed Vlaardingen in Vlaardingen is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e- mailadres. Bekijk het overzicht van alle winkels in Vlaardingen. Kringloop Vlaardingen is de Kringloopwinkel in Vlaardingen.


Bij ons vind u tweedehands spullen passend bij uw budget. Tevens steunt u het goede doel! Een inspirerend kringloopwarenhuis met een dagelijks. Beste Deelnemers van Kledingbank Komt wel Goed en alle Vlaardingers Helaas heeft het bestuur van Stichting Kledingbank Komt wel Goed moeten besluiten dat per heden de Kledingbank is gesloten.


Alle afspraken komen dan ook per heden te vervallen en dat spijt ons zeer. Als inwoner van de gemeente Vlaardingen kunt een grofvuilafspraak maken voor het ophalen van grofvuil huisraad en grofvuil ijzer.

Openingstijden Het Goed Heliniumweg in Vlaardingen , alle Het Goed openingstijden en koopavonden in Vlaardingen. Irado en de gemeente Vlaardingen doen graag iets terug voor het goed scheiden van gft, etensresten en grof tuinafval. Voor het ophalen van spullen kunt u een afspraak maken met een van de vestegingen van Het GOED.


Inwoners van Vlaardingen kunnen het afval op het afvalbrengstation kosteloos aanbieden. Alleen voor zan grond en puin worden kosten gerekend. Heeft u nog bruikbare spullen?


Vanwege verhuizing naar een kleiner huis verkopen. De kroonluchter heeft armen en de lampenkapjes zijn oorspronkelijk paars maar door de jaren heen wel wat verkleurd. De doorsnede van de… Zo goed als nieuw Ophalen. Wij zijn blij met de spullen die u ons gunt. U kunt hiervoor op twee manieren een afspraak maken: online en telefonisch.


Daarom halen we deze graag gratis bij u op. LET OP: voor de gemeente Rhenen geldt een afwijkende ophaalregeling. Klik hier voor ophaalservice gemeente Rhenen.


Wilt u dat uw papier afval in Vlaardingen op een verantwoorde manier wordt verwerkt en indien mogelijk gerecycled. Goedegebuur is een gespecialiseerd bedrijf in het ophalen en verwerken van papier . De meest volledige site met ruim 66. De openingstijden van alle vestigingen van Het Goed in Vlaardingen vindt u op Openingstijden.

Alles wat je nodig hebt, vind je bij Het Goed. In de sfeervolle en inspirerende winkels van Het Goed vind je heel veel leuke, gebruikte en aantrekkelijk geprijsde spullen. Plaats geen afval op of naast de (ondergrondse of bovengrondse) verzamelcontainer of minicontainer.


Stal uw minicontainer op eigen terrein. Zet uw minicontainer op de ophaaldag tussen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.