vrijdag 24 juni 2016

Le creuset les forgees hapjespan

Er is sprake van een gelijkmatige warmteverdeling en de rvs handgreep wordt niet heet tijdens het koken. Geachikt voor alle warm. Deze zwarte hapjespan is gemaakt van gesmeed aluminium, waardoor deze erg sterk is. De hapjespan heeft een diameter van centimeter.


Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting?

Les Forgées Aluminium sauteerpan, 28cm. Zichtbaar beschadigd € 8 95. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Vanaf € gratis verzending.


Dit materiaal heeft een verhoogde weerstand tegen corrosie en is extreem slijtvast, ook na langdurig gebruik. Bovendien is het een uitstekende warmtegeleider! Diameter 24cm, zonder deksel.

Let op: aluminium nooit in de vaatwasser reinigen! Ze beschikken over een sterke antiaanbaklaag die zelfs als er in gekrast is zijn functie behoudt. De dikke bodem van de pan zorgt daarnaast voor een optimale verdeling van de warmte om snel en gelijkmatig te bakken. Traditioneel smeedwerk wordt gecombineerd met moderne technieken.


Zowel de binnen- als buitenkant wordt geannoniseerd wat de voedselveiligheid garandeert. De antiaanbaklaag is zeer sterk en behoud zelfs als er in gekrast is zijn functie. Le Crueset de beste pan die je kunt dromen.


Zie Gloudemanskokenenkado. Zo roer je alles makkelijk door elkaar zonder dat de helft uit de pan valt. Ook fijn: de oersterke antiaanbaklaag! Een onmisbare pan in je keuken: de le creuset les forgées hapjespan (ø cm).


Met een inhoud van liter is hij geschikt voor gerechten van tot personen. Nu met GRATIS glazen deksel bij Kookshop de Pepermolen. Hapjespan van zeer dik aluminium voor zeer gelijkmatige warmteverspreiding.


Vandaag bestel MORGEN in huis of kom langs in de winkel in Nieuwegein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.