maandag 20 juni 2016

Leren schort witloft

Handgemaakt en uniek, van bedrijfskleding tot BBQ schort voor man, vrouw en kind. Witloft Leren schort , Cognac. Sommige producten zijn zo mooi of bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Elke week wordt door de fonQ redactie een product verkozen tot fonQy favorite.


Leren schort witloft

Benieuwd naar de andere fonQy favorites? Vanaf € gratis verzending. Elk schort is handgemaakt dus ook uniek en verkrijgbaar in verschillende . We hebben ze in verschillende kleuren en kunnen deze voor je personaliseren met naam. Een supercadeau om te geven of te krijgen. Zowel de nekband als de tailleband zijn verstelbaar.


Verkrijgbaar bij kampeerwinkel De Wit Schijndel. Unisex leren schort in de kleur cognac, met cognac kleurige details. De nek en taille riem is verstelbaar zodat het schort u altijd past. Het leren schort is voorzien van een theedoeklus, de nekriem is voorzien van een canvas hoes.


Leren schort witloft

Dit vergroot het draag comfort en zorgt ervoor dat het leren schort niet in uw nek schuurt. Wil jij de baas zijn van de barbecue deze zomer? Al het leer dat gebruikt wordt, is van Nederlandse bodem en de schorten worden met de hand gemaakt. De eerste echte mannenschort ter wereld. WITLOFT wil haar liefde . Heerlijk een maaltijd met vlees of vis bereiden, zonder dat je hoeft na te denken dat er vetvlekken in je kleding kunnen komen.


Bekijk ons hele assortiment aan leren bbq schorten en kies de mooiste uit! Prachtig unisex leren schort in de kleur zwart, afgezet met cognac kleurige details. Dit schort is voorzien van een theedoeklus, de nekriem is voorzie. Prachtige unisex lederen schort in de kleur zwart, afgewerkt met cognac details.


Leren schort witloft

De schort is voorzien van een theedoeklus, de nekriem is voorzien van een canvas hoes. Dit draagt prettig en voorkomt scheuren in de nek. Het leer is afkomstig van Nederlandse runderen en gemaakt van hoogwaardig tuigleer. Doordat iedere schort handgemaakt is, heeft deze een uniek uiterlijk. Door het dragen zal dit alleen maar . Stoer leren schort voor de avontuurlijke buitenkok.


Met lussen voor je gereedschap. Beschermt kleding tegen vet en vuur. Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek. Op en top Nederlands product. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Leren schort witloft

Laagste prijzen - prijsdaling. Deze ruige butcher-variant loopt met een band schuin over je rechterschouder en heeft een extra riempje aan de zijkant, voor bijvoorbeeld een theedoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.