maandag 18 juli 2016

Activiteiten capelle aan den ijssel

Dagje uit, top-activiteiten , verhalen en beoordelingen over uitstapjes en bezienswaardigheden in Capelle aan den Ijssel. Tips en ideeën voor het organiseren van een uitje in Capelle aan den Ijssel. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest of een leuke workshop! Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.


U kunt op stap met de OpStapBus.

De Onafhankelijke Seniorenvereniging organiseert allerlei activiteiten zoals . Marije Arnouts is vanuit Welzijn Capelle coördinator van het KinderLab: “Van 13. In de tussentijd wordt ook met verschillende organisaties gesproken over andere aan te bieden activiteiten. Bevrijdingsconcert OBLIVION met Musical Souvenir.


Het thema is “Oblivion”. Gezellig samen met andere ouderen creatief bezig zijn, boeken bespreken of lekker bewegen. We organiseren dagelijks gezellige activiteiten.

Van handwerken, knutselen, schilderen en biljarten tot gespreksgroepen, eetsalons en gerofitness. U bent van harte welkom om mee te doen! Uw partner in Communicatie en Organisatie.


Daaromheen zijn woonwijken met veel groen en water gebouw kortom veel kansen om leuke ( stads)planten te vinden. Zo wordt gedacht aan het organiseren van een aantal thema-ochtenden over actuele onderwerpen. Hiervoor kunnen gastsprekers worden uitgenodigd die in een zaal tot maximaal tot aanwezigen hun kennis uitdragen over actuele . Capelle aan den IJssel heeft oude lintbebouwing langs de rivier met een kerk en het oude gemeentehuis (en er was ooit zelfs een slot). Lekker koken met uw kind is niet alleen leuk, de kans is ook groot dat uw kind zijn of haar bord leeg eet. Daarnaast heeft helpen in de keuken nog veel meer pluspunten!


Ouders van Nu noemt er 8: 1. Leren koken Hoe eerder kinderen leren koken, hoe sneller ze deze basisvaardigheid onder de knie. De kinderen hebben een brochure gekregen wanneer welke activiteiten waar plaatsvinden. In de school hangen ook posters van de activiteiten die . Stichting Activiteiten Lions Capelle IJsselrijck.


Dit is de pagina met informatie over de stichting Activiteiten Lions Club Capelle IJsselrijck. Deze stichting beheert namens de Lionsclub Capelle IJsselrijck de financien tbv de projecten en goede doelen, die per keer samen met de Lionsclub Capelle IJsselrijck aangewezen .

ASV bij subsidieregeling vaststelt welke activiteiten in aanmerking kunnen komen voor . Wanneer u thuis woont, is het fijn om anderen te ontmoeten en activiteiten te doen die u aanspreken. Wilt u langs komen voor een praatje met een kopje koffie of thee, meedoen met de activiteiten en misschien iets voor anderen betekenen, dan bent u van harte welkom. Bij De Zellingen kunt u terecht voor laagdrempelige . Sluitend aanbod van onderwijs, kinderopvang en activiteiten. Een gezamenlijke aanpak brengt de Capelse scholen nog meer midden in de Capelse samenleving.


Voor het krimpende primair onderwijs betekent dit clustering in aantrekkelijke schoolgebouwen midden in de buurt. Ontdekrijk maakt ook gebruik van dit aanbod. Brede School Netwerk- activiteiten zijn activiteiten die na schooltijd plaatsvinden. Alzheimer cafe- Dagactiviteiten in soorten en maten. Gastspreker: Susan Honkoop van de Vijverhof Mensen met dementie kunnen naar een vorm van dagbesteding.


Ook in de Vijverhof kunt u terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.