woensdag 6 juli 2016

Beste kleur voor keuken

Dit zijn de beste kleuren voor de kleinere keuken ! Wit, neutrale kleuren en verrassend genoeg ook zwart! Van plan om een nieuwe keuken te kopen, maar twijfel je nog over de kleur ? In onze blog bespreken we de tien beste kleuren voor in je keuken. We geven tips over het combineren van kleuren en vertellen welke keukenstijlen passen bij welke kleuren.


Wil je de kleuren zelf bekijken?

Kom dan langs in een van onze . Weet je al welke kleur keuken je gaat uitkiezen? De kleur van een keuken is namelijk heel erg belangrijk. Je kiest een keuken niet alleen voor vandaag, maar ook voor over twintig jaar. Tieleman Keukens geeft jou tips, zodat je een . De keuken is één van de plaatsen in huis waar je het meeste tijd spendeert. Een keuken met een mooie kleur kan dan ook inspirerend werken.


Je keuken voorzien van een nieuw likje verf kan het een totaal andere uitstraling geven.

Als je zelf aan de slag gaat, bespaar je ook geld uit. Lees hier meer over de verschillende . In kleine ruimtes kunt u het beste kiezen voor lichte keuken kleuren , idealiter wit. Wit vergroot uw keuken optisch, zeker wanneer u houdt van ruimte, is wit nog altijd een perfecte keuze. En nog steeds kunt u met kleuren accenten leggen in de witte keuken ! Bent u gek op hardgeel, dan zijn gele, open regalen vrolijk en . Tips en tricks om de beste kleuren te kiezen voor je nieuwe keuken.


Meubels, muren, accessoires,… Kies een sfeer die bij je past. De kleuren van een nieuwe keuken kiezen, komt neer op het mooi combineren van de samenstellende delen. Aanvankelijk kan de waaier van beschikbare kleuren. Zoek je naar de juiste kleurcombinatie voor jouw keuken ? Bezoek onze website en laat je verrassen door alle mogelijkheden! Het succes van een nieuwe keuken hangt van veel zaken af: het model, de ruimte, de inrichting van je keuken en de kleur.


Over de eerste drie zaken hebben we al veel geschreven, over de rol van kleuren in je nieuwe keuken minder. Daarom zetten we in dit artikel een aantal kleurencombinaties op een rij die . Voordat u de kleur in de keuken gaat kiezen zijn er en aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Om te beginnen is de oppervlakte van uw keuken van belang.


In een grote ruimte is het namelijk makkelijker om voor een uitgesproken kleur te kiezen dan in een kleine ruimte.

Zo is het raadzaam om in kleine . Om te bepalen welke kleuren een perfecte match zijn, kunt u dus het beste een kleurencirkel gebruiken. Een kleurencirkel is een nabootsing van het kleurenspectrum , dus eigenlijk alle kleursoorten die er zijn. De cirkel heeft drie basiskleuren : roo geel en blauw.


Alle andere kleuren komen voort uit een mix van deze tinten . Dan is wit de beste keus. Het reflecteert het licht goed en oogt fris. Een keerzijde is dat het saai en gewoontjes kan lijken, dus combineer het met andere kleuren. Het ene wit is het andere niet! In dit artikel lees je welke tint je het beste kunt kiezen: Van roomwit tot grijswit en van donswit tot zuiver wit.


Welke kleur in de keuken ? Een andere kleur geven aan meubels, muren en tegels in de keuken ? Een bekende interieur ontwerpster, Michelle Pollak, verdient haar brood met kleurcombinaties om het juiste effect en stemming te bereiken. Door het volgen van de traditionele regels van de kleuren theorie kan zij keukens en badkamers ontwerpen die barsten van de energie of juist heel kalm en rustig overkomen. De rode kleur zie je niet vaak terug komen in een keuken. Weinig mensen durven de gewaagde kleur aan. Rood geeft een apart effect en het stimuleert de eetlust.


U moet wel oppassen voor welke tint rood u kiest, de intensiteit kan al snel teveel worden. Als u kiest voor de kleur kunt u het beste kiezen voor een matte rode . Het beste kan men kleuren kiezen die passen bij het werkblad en de spatwand. De mogelijkheden om een keuken te verrijken met kleur zijn vrijwel onbeperkt.


Sommige mensen worden overweldigd worden door het aanbod van kleuren. Er wordt dan meestal gekozen voor een onopvallende “veilige” kleur. Je kunt de gekozen verfkleur het beste eerst uittesten op je muren en er een aantal weken aan wennen. Toch zijn er diverse mooie voorbeelden te vinden van kleine ruimtes met donker geverfde kleuren zoals een donkergrijze hal, een nachtblauwe slaapkamer of een olijfgroene keuken.


Kiest u voor tijdloos wit of is het juist een sprekende kleur die het beste bij uw interieur past? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij wat tips . Dit is de beste kleur voor elke kamer in je huis. Soms weet je het even niet meer: welke kleur is het mooiste in de woonkamer en welke juist in de slaapkamer?


Voor je de kleur van je keuken kunt bepalen, moet je eerst nadenken over het effect dat je het moet hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.