dinsdag 12 juli 2016

Chai poeder

Niet voor niks, want het is retelekker. De David Rio Power chai is een enerverende mix van kruidige chai met het oppeppende matcha poeder. Mix de chai met hete melk. Ook lekker met soja of amandelmelk. Zeer geschikt voor lactose intolerante mensen want bevat geen creamer.


Chai poeder

Ook als XL pot (de power komt niet in een sample sachet). Supermakkelijk chai latte maken? Ik ben gek op deze smaken en heb nu zelf een kruidenmix gemaakt.


We hebben funky smaken ontwikkeld die heel verschillende kruiden bevatten en vooral over-heer-lijk lekker zijn! Chai kruidenmix zelf maken. Mijn eerste kennismaking met chai tea latte was jaren geleden op Taste of Amsterdam. Daar werd het gemaakt op basis van een poedermix. Ik houd van traditionele chai , maar ook van chai bij koffieketens.


Chai poeder

Dat laatste is vaak een zorgvuldig opgeschuimd en ook suikerrijk drankje waarvoor je rustig een bedrag van een Euro of vier neerlegt. Daarom besloot ik om onderweg een paar chai drankjes minder te drinken en met het uitgespaarde geld zelf een pot . De nieuwste trend in thee heet chai. Je kunt tegenwoordig bij geen enkele koffieketen meer binnenkomen of er staat wel chai of chai latte op het menu.


Natuurlijk super gemakkelijk, maar deze poeders zijn vaak stevig gezoet en bevatten veel andere toevoegingen. Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Het werkt ontgiftend (detox) en rustgevend.


Chai poeder

De droge mix is 1 natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. Voor een hartelijk moment voor jezelf of samen met vrienden. Simpelweg warme melk toevoegen. Gratis verzending vanaf €35.


Concan Golden Latte bewaarblik. Als laatste laat je 2ml melk in een opschuimer of stoompijpje warm worden. Als je deze stappen gevolgd hebt kun je de koffie gaan opbouwen.


Je voegt de koffie bij de . Te bereiden met warme melk of soja melk. Barù is een jong Belgisch . Het blik heeft een inhoud van 3gram en goed voor ongeveer kopjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.