donderdag 14 juli 2016

Emaille mokken

Emaille mokken

Vele aanbiedingen bij bol. Voor iedereen een voordeel. Emaille Mokken koop je eenvoudig online bij bol. Koop of Verkoop bekers op Marktplaats.


Emaille mokken

Prachtige pastelkleurige mokken , gezellige fel gekleurde mokken en strakke witte mokken. Al vanaf per stuk bij 1stuks! Vraag vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan.


Dit is hoe je met het bedrijf uber hip geschenken geeft. Woorden schieten tekort. Mijn baard is meteen centimeter langer gegroeid na deze post. Geëmailleerde metalen mokken zijn retro en hip tegelijk. Dit premium gaat een leven lang mee en is daarom ook nog eens duurzaam.


Emaille mokken

Als u serieuze interesse heeft, maken we een gratis ontwerp. Geleverd in mooi doosje met uw eigen bedrukking. Retro mokken zorgen voor een gezellige sfeer op de tafel.


Of je nu thee drinkt, of melk, koffie, of een sapje: wij hebben retro bekers, vintage kopjes en vintage mokken in allerlei kleuren en smaken. In groot formaat, voor een flinke beker thee, maar ook . Afmetingen: diameter cm. Geen producten in je winkelmand. Het zonnetje schijnt en ze zijn gevuld met lekker koel water. De kleurtjes, het materiaal, het retro-aspect.


Emaille mokken

Mok met afbeelding van VW TCampervan Als je lang onderweg bent, dan is het fijn om even bij te tanken met koffie. Verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Bedrukt met ons welbekende logo.


Gedrukt in een gelimiteerde reeks. Was de mok altijd met de hand af. De ideale backpack beker maar net zo goed leuk als je in ons koude kikkerlandje bent.


Je kan dan ook niet anders dan vrolijk worden wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld deze mok ! Alle producten uit deze lijn zijn met de hand gemaakt, hierdoor is ook ieder stuk compleet uniek. De Kitchen Trend Products mok is dus gemaakt . De beker heeft een fijn ergonomisch handvat waaraan je de mok goed vast kunt houden en is 7cm hoog met een doorsnede van 9cm. Een leuke toevoeging aan uw presentatie concept voor dranken, soep of bijgerechten. Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen. Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos.


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Laten we aan de slag gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.