dinsdag 26 juli 2016

Fotoshoot alblasserwaard

De mooiste momenten prachtig vastgelegd. Je bruiloft, zwangerschap, de kids, de familiefoto. Peter Lodder Fotografie Uw professionele fotograaf voor particulier en zakelijk.


Werkt op locatie en vanuit ruime studio in Alblasserdam. Gekozen wordt uit Stichting Leergel de Dierenbescherming, de Voedselbank en Compassion. Willem Uil zal tijdens de fotoshoot aanwezig zijn met zeven uilen, waaronder enkele bijzonder grote.

Kinderen en volwassen en families mogen voor euro op de foto. De fotoshoot wordt gehouden in één van . Afgelopen donderdag het huwelijk van Benjamin en juf Regina in Alblasserdam met als locatie shoot een bijzondere spot de kunstzinnige winkel van Berlioz in Kralingen Rotterdam , waar Benjamin werkt. Van de week blog ik ook het huwelijk nog van Marlies en Sander in Kasteel de Vanenburg afgelopen vrijdag. Photoshoot in Alblasserdam. Category:Fotografie, People.


Bijdehand Ontwerp en Fotografie Maak contact met Bijdehand Ontwerp en Fotografie en. Mooi en puur daglicht, een gave locatie in Groot-Ammers ( Alblasserwaard ) of ergens anders, jouw dikke buik en misschien wel de grote broer of zus zetten we allemaal op de foto !

Deze zwangerschapsfotografie heeft een creatieve en vintage stijl. We koesteren de momenten die alleen mama nu nog maar kan delen met . Wat zijn de populairste locaties in de Alblasserwaard voor het houden van een bruidsreportage? Dat was de vraag die ik gesteld heb aan een aantal professionele bruidsfotografen uit de regio. Hun werkgebied omvat een groter gebied dan de Alblasserwaard , dus er zijn ook inzendingen van locaties . Bij Kinderkoppies doen we ons best om van elke fotoreportage een feestje te maken, ongeacht wie er voor de camera staat. Of het kleine kinderen zijn, pubers, of de hele familie inclusief . Bruidsfotograaf in de alblasserwaard - scherpe prijzen - custom made wall art - Jesse de Boom Fotografie.


Degenen die de meeste stemmers weet te verzamelen, maakt de meeste kans. KINDERDIJK – Twee Fstraaljagers hebben vrijdag mei boven Alblasserdam en Kinderdijk gevlogen voor een fotoshoot. En dat bleef in beide dorpen niet onopgemerkt. We hebben als fotoshootlocatie gekozen voor markante plekken in . Fotoshoot met uilen voor het goede doel in Molenaarsgraaf. Marcel en Esther Maas van Foto Life Shoot uit Brandwijk verzorgen op zaterdag oktober van 14.


De na brand vervallen boerderij Westeind aan de verbindingweg te barendrecht richting ridderkerk). Een mooi natuur gebiemet een bos en weide landschap. Er zijn veel soorten vogels te vinden zoals de buizertorenvalk,grutto,visdief, visaren . Televisie: SBS RTL Omroep Brabant.

Is jouw kleine dreumes bijna jarig? Bij Patricia Schouten Fotografie is het mogelijk om een cakesmash te boeken, super leuk voor de eerste verjaardag maar waarom ook niet met of 3? Een cakesmash bestaat uit een fotoshoot met versieringen en een taartje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.