dinsdag 26 juli 2016

Het keukenhuys

Het KeukenHuys bevindt zich in het hart van Hoorn. In een prachtig oud pand aan de Nieuwstraat hebben we een sfeervolle showroom ingericht, waar u van harte welkom bent voor een kop koffie, om gewoon eens rond te kijken of voor een gericht advies. De opstelling van zeven keukens geeft u een goed overzicht van . Modern Industrieel Modern industrieel staat voor stoer, urban en een tikje Scandinavisch.


Door onze unieke eigen montage afdeling hebben wij niet alleen een gedegen advies en een prachtig ontwerp, maar ook de montage expertise in huis.

De meest volledige site met ruim 66. Navraag leert dat de fabrikant verbaasd is over de webwinkel. De startpagina voor Keukens informatie voor het kopen van keukens en inbouwapparatuur. Bent u opzoek naar een keuken die aan al uw eisen voldoet? Kom langs in de showroom en laat . Dat gebeurde op verzoek van Bribus Keukens, vanwege een onbetaalde factuur van 13.


De totale schuldenlast bedraagt op dit moment 75.

De inrichting van uw keuken is heel persoonlijk. Pas na tekenen koopovereenkomst en vlak voor bestellen van. In het kort… Welkom in het hart van het huys: de keuken. Als u op zoek bent naar uw perfecte keuken, dan bent u bij het KeukenHuys aan het juiste adres. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Nu internet, met name waar het gaat om het aankopen van allerlei keukenapparatuur, een steeds belangrijker plaats inneemt, is besloten met dit medium aan de . Winkels in doe-het-zelfartikelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel . Afgelopen week een bijzonder stijlvolle keuken opgeleverd. Uiteraard voorzien van het Bora afzuigsysteem en kijk ook een naar de Havanna bruine oven van Miele in de hoge kastenwand. Miele online - Inbouwwarenhuis, de Miele webwinkel voor al uw Miele keuken inbouwapparatuur tegen de scherpste prijzen en beste service.


Alle producten worden gratis thuisbezorgd. Onze winkel is aangesloten bij en erkend door de CBW! Garanties van CBW-erkend. Onpartijdige klachtafhandeling.

Openingstijden zijn niet bekend voor deze winkel. Om de innovatieve Bora techniek extra te promoten komt op woensdag juli, tijdens de eerste Woensdagmarkt in het centrum van Hoorn, de Bora Foodtruck naar de stad. Deze trailer werd ingezet o. De brandweer van Gorredijk moest woensdag rond 11.


Keukenhuys aan de Hoofdstraat in Gorredijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.