woensdag 13 juli 2016

Groente smoothie komkommer

Dit makkelijke recept voor een groene smoothie met komkommer is erg lekker en natuurlijk super gezond. Deze groene smoothie staat in minuten op tafel. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust hoe belangrijk gezonde voeding is. Ze willen dan ook graag gezond eten, maar het moet wel lekker zijn.


Een goede manier om voedingsstoffen binnen te krijgen is door middel van een smoothie. Ontdek hier het recept voor een verfrissende groene smoothie met komkommer .

Erg lekker op warme dagen zoals deze, maar ook bij minder (warm) weer prima te drinken hoor. Ik denk dat tijdens deze dagen elk verfrissend drankje welkom is. Bij mij in ieder geval wel.


Ik ben zo iemand die binnen zit, verkoeling . Groene smoothies zijn erg gezond en heerlijk als ontbijt of voedzaam drankje tussendoor. Een smoothie heb je in een handomdraai klaar. Deze frisse smoothie met appel en komkommer geeft je een echte oppepper!


Hele fris zoete smoothie met komkommer, spinazie en basilicum, aangevuld met zomerse mango of ananas. Een heerlijke verfrissende combinatie!

Dringend tijd om nog eens een groentesapje te maken me dunkt. Cause summer is coming babies! Ik heb al vaker gezegd dat ik persoonlijk wel een fan ben van sapjes en smoothies, en al zeker als ze groenten bevatten.


Het is dé manier om een extra porties groensels – of andere . Inmiddels Meer Dan 1Recepten. Vol essentiële voedingsstoffen en heel erg lekker van smaak. Kijk eens in je koelkast, verzamel de ingrediënten die jij lekker vindt en maak er een gezonde groene smoothie van.


Na de krachttraining kun je er natuurlijk altijd een schepje whey eiwitten of zuivel aan toevoegen om je komkommer smoothie om te toveren in een eiwitrijke post workout shake. Komkommer smoothie met . Groenten daarentegen kun je wel volop eten. En alle vezels die er in zitten zijn heel belangrijk. Daarom mix ik vaak spinazie, komkommer of andere groene groenten door mijn ontbijt smoothie.


Ben je nog een green smoothie virgin, dan vind je dit vast een bedenkelijk verhaal. Bereiding: Giet de yoghurt in de blender. Snij de uiteinden van de komkommer eraf.


Zalige smoothie met Alpro soya alternatief voor yoghurt Natuur. En omdat de zomer nu officieel begonnen is, bedacht ik ter voorbereiding op de hete dagen die heus nog komen gaan, deze fijne frisse groene smoothie. Maak je je appelsap zelf met een sapcentrifuge?


Gebruik dan bij voorkeur groene appels.

Deze heerlijke smoothie proeft fruitiger dan je zou denken en is dus uitstekend geschikt om probleemloos. Meng de stukken komkommer met de appel,munt, gembersiroop en limoensap in eenblender. Mix tot de smoothie een romige,fijne structuur heeft. De resultaten van de onderzoeken stellen dat een groente smoothie bijdraagt aan gezondheid van het lichaam. Alle variaties zijn mogelijk en het grappige is dat je de verschillende soorten groente vaak niet eens proeft!


Als je broccoli te heftig vindt kun je ook alleen komkommer en een handje spinazie . Wij zijn een internationaal platform dat volledig in het teken staat van groente en salades. Smoothie met appel, bleekselderij en komkommer. Was de bladeren goed en gebruik ze als extra smaakmaker voor soepen, sauzen of verwerkt in een lekkere smoothie zoals in dit recept. Een groene smoothie zorgt ervoor dat je makkelijk je groente en fruit binnenkrijgt.


Probeer dit recept voor een smoothie met komkommer, kwark en spinazie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.