vrijdag 1 juli 2016

Grote ballonnen 60 cm

Grote ronde latex reuzeballon, van cm. Deze ballon kan gevuld worden met lucht of met Helium. In verschillende kleuren van de beste kwaliteit én biologisch afbreekbaar!


De ballon kan ook bedrukt worden met uw logo. Op zoek naar leuke feestversiering, zoals confetti, vlaggen, uitdeelzakjes, kerstversiering e.

De perfecte ballonnen voor bijvoorbeeld je trouwfeest! Mega grote ballonnen bestellen bij warenhuis Bellatio. Giantballonnen - ballonmaten. Ballonnen van 60cm en 90cm diameter.


Omdat deze ballon prijs - kwaliteit het beste resultaat geeft. Dit zijn mooie ronde ballonnen. De 60cm ballon is een ballon die ( naast de 90cm) . Gebruik deze cijferballon voor een topfeest.

Geschikt voor heliuja. Grote folieballon van superheldin Mega Mindy. Op zoek naar jaar ballonnen , jaar slingers en jaar versiering voor een verjaardag? Een pak met grote bordjes bedrukt met vrolijk gekleurde cijfertjes 60.


Illooms LED Balloons Super Size Balloon 60cm 2st is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online kopen. Vergelijk 2artikelen en bestel direct online voor de laagste prijs! Inclusief zilver, gou zwart, blauw en roze. Snelle bezorging beschikbaar.


Super leuke folie ballon van Maya de bij. Deze folie ballon van de bekende Maya de bij zal zeker in de smaak vallen bij uw kind. U kunt ervoor kiezen deze folie ballon van. Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit folieballonnen.


De gevulde helium ballonnen blijven weken goe je hebt er dus veel plezier van. Je ontvangt een doos met daarin de gevulde helium ballon. Wanneer je de doos opent zweeft de ballon eruit. Uiteraard zit de ballon vast en zweeft deze niet weg.


Grote ballon Patrick van Spongebob cm.

Op dit gele spandoek staan ballonnen in het wit gedrukt. Doordat er verder geen tekst op staat, is het spandoek bij elk feest te gebruiken! Deze feestbanner is centimeter breed en meter lang.


In de hoeken zitten ophangringen en koorden. Sunflower heliumballon 60cm. De leukste zwevende verrassing uit een doos!


Tip : Een kaartje met persoonlijke tekst kunt u toevoegen na stap 3. Terug naar het overzicht ballonnen. Zorgt voor een leuk en origineel effect op je late-night- party! Met verlichting binnenin.


Een zilverkleurige folie ballon in de vorm van het cijfer 3. Wordt geleverd met een handig opblaasrietje om de ballon zelf op te blazen. Aan de bovenkant zit een gaatje om de ballon op te hangen. Niet geschikt voor helium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.