maandag 11 juli 2016

Hoffmann bedrijfsrecherche overgenomen

Hoffmann bedrijfsrecherche overgenomen

Door de transactie krijgt Trigion de beschikking over bijna honderd specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche , . Van de Beek studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam . Die houden zich bezig met het bestrijden van sabotage, diefstal van geld en goederen, fraude met computers en fraude met ziekmeldingen bij bedrijven en instellingen. Ook test Hoffmann de beveiliging van computernetwerken van organisaties . Door deze overname krijgt Trigion straks de beschikking over bijna 1specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche, forensisch onderzoek en strategisch . De ambtenaar heeft medewerking verleend. Vervolgens is aangifte gedaan en is het onderzoek door de Rijksrecherche overgenomen.


Hoffmann Bedrijfsrecherche is het grootste en oudste particuliere bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland. Hierbij is de gemeente te verstaan gegeven dat het . Oud-rechercheur bij de Rijkspolitie. Trigion is in Nederland marktleider op het gebied van beveiliging.


Hoffmann blijft binnen het nieuwe concern zelfstandig en onder de eigen naam opereren vanuit Almere. Hoffman bedrijfsrecherche , de partij die onderzoek doet naar de omvangrijke fraudezaak op de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), blijkt onderdeel van Trigion, het beveiligingsbedrijf waar de universiteit gebruik van maakt. Hoffman doet dus onderzoek naar een bedrijf waar hun eigen werknemers ook . Ict-beveiliger Qsight IT en Hoffmann Cybersecurity, de ict-beveiligingstak van Hofmann Bedrijfsrecherche , kondigen een samenwerking aan. De bedrijven koppelen hun diensten en producten voor de beveiliging.


Hoffmann bedrijfsrecherche overgenomen

Ondernemingskamer is van. Hoffman Bedrijfsrecherche gaat beoordelen of een rapport over de informatiebeveiliging bij de gemeente Rotterdam gevoelige informatie bevat. Het onderzoek wordt uitgevoerd op verzoek van de Rekenkamer Rotterdam.


Onlangs is onenigheid ontstaan tussen de gemeente Rotterdam . Port Cyber Summit Securitas stort zich in Nederland op markt van persoonsbeveiliging. Securitas neemt de aandelen van Interseco over van de zittende directie. De Zweedse koper raamt de waarde van het . Verder was hij enige tijd directeur van Intelnet: een wereldwijde koepelorganisatie voor recherche- en detectivebureaus. Bewapen je tegen cybercrime - Internetcriminaliteit kost het nederlandse bedrijfsleven jaarlijks een vermogen.


Hoffmann bedrijfsrecherche overgenomen

Richard Franken, directeur van hoffmann bedrijfsrecherche , legt uit wat cybercrime is en hoe bedrijven zich hier tegen kunnen . De bedrijfsrechercheurs zouden gesjoemel met tweede klasse groente op het spoor zijn gekomen. Die zou Hartman telefonisch hebben verkocht. Volgens TFFG zou hij daar zeker 900.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.