woensdag 13 juli 2016

Landelijk kraanwerk

Landelijk kraanwerk

Welkom bij Aqua Prestige: uw badkamer in landelijke stijl. U vindt hier een zeer ruime keuze van badkamers in cottage, klassieke en Engelse stijl. Onze originele producten stralen sierlijkheid en gezelligheid uit, terwijl ze u voorzien van hedendaags comfort. We bieden u talloze keuzes in afwerkingen en details.


Landelijk kraanwerk

Landelijke wastafelkranen. Laat je inspireren door onze mooiste landelijke kranen. Kom ons bezoeken in één van onze showrooms en ontdek er ons ruim assortiment aan prachtige, klassieke kranen. Wij bouwen in een landelijke stijl (recuperatiestenen, oude dakpannen, etc) en willen dit ook binnen doortrekken.


Daarom zijn we op zoek naar kraanwerk voor in de badkamer en keuken dat ook landelijk is. Probleeik vind dit wel, maar de minst dure dingen zijn vaak 5euro en meer. Ontdek ons uitgebreid aanbod badkamerkranen voor lavabo, douche en bad.


Landelijk kraanwerk

In elke stijl en voor ieders budget. Wij hebben een ruim aanbod aan keukenkranen, wastafelkranen, badkamerkranen, douchekranen, badkranen, inbouwkranen of fonteinkranen. Bezoek ook onze showrooms. Klantenservice beoordeeld met een 9. Op zoek naar een keukenkraan, badkamerkraan, wastafelkraan, douchekraan of thermostaatkraan? Bekijk nu ons aanbod kranen!


Mastello verkoopt een groot assortiment zwarte kranen en accessoires van het merk Meir. Wij laten je met plezier ons assortiment zien en adviseren je graag in je keuze. Die zwarte kraan in je keuken en badkamer is . RVS kranen, kortom alle soorten kranen. Met een snelle levertijd en service hoog in het vaandel. De landelijke badkamer blijft inspireren.


Ga je voor een subtiele retrotoets of mag het koninklijke pracht en praal zijn? Welke stijl je ook kiest, met klassieke kranen til je de inrichting van een landelijke badkamer zonder veel moeite een niveautje hoger. Enkele mogelijkheden op een rijtje.


Hoogwaardige mengkranen voor douche, ba lavabo en keuken van Hansgrohe en Axor. Tijdloos design, modernste techniek en beste kwaliteit. Innovatieve kranen en douches van GROHE zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze vormen de perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design. Pure Freude an Wasser met GROHE!


Landelijk kraanwerk

Onze brochures en catalogi kan U gratis downloaden. Voor onze professionele klanten zijn al onze brochures ook op papier verkrijgbaar, dit op aanvraag via het contact formulier. ONZE BROCHURES : Miniature, Titre, Télécharger. Deze keukenkranen van BLANCO zijn een hoogtepunt in elke keuken en zorgen in combinatie met uw spoelbak voor een functioneel en knap geheel. De klassieke-, landelijke en retro kranen verkrijgbaar bij TapsBaths zijn stuk voor stuk staaltjes van ingenieus vakmanschap waarbij elk design de tand des.


Op het oude kraanwerk werd een uitloop van een pomp gemonteerd. Vind hier uw perfecte keukenkraan. Blader door tientallen unieke en bestaande keukenkranen in onze productverkenner en ontdek de perfecte oplossing voor uw keuken. Uittrekbare uitloop Active Neo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.