dinsdag 12 juli 2016

Siemens wt44b201nl iq500 isensoric

Siemens wt44b201nl iq500 isensoric

Coolblue: alles voor een glimlach. Sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De condensdroger met een beladingscapaciteit van kg, Belangrijkste eigenschappenGrote trommel voor een maximale belading tot wel kg. Groot display met resttijdindicatie, geeft. SuperKort 4 Lingerie, Mix, Wol finish en Overhemden15.


Daarnaast heeft de droogautomaat een medium LED display voor . Daardoor heeft de machine een vulcapaciteit van kg. De autoDry technologie is sensor-gestuurd en zorgt ervoor dat de was niet krimpt tijdens het droogproces. In het schermpje wordt de precieze resttijd weergegeven. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De iSensoric warmtepompdroger met resttijd indicatie en zelfreinigende condensor.


HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding, gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek! Hoe kan ik die bemachtigen?


Siemens wt44b201nl iq500 isensoric

Reageer op deze vraag Misbruik melden. WT44E372nl kan ik niet vinden. Zouden jullie mij kunnen helpen? Ik snap de handleiding over dit onderwerp totaal niet.


Q5iSensoric warmtepomp doger met zelfreinigende . Resttijdsindicatie, elektronisch gestuurd en aan te sluiten op de waterafvoer. We draaien aan de knop op programma dan pinkt start ma. Siemens iq5droger handleiding.


Siemens wt44b201nl iq500 isensoric

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor condensdrogers aanbied. Energieklasse: B ⭐ Uitgestelde start: Ja ⭐ Wolprogramma: Nee. Koop of Verkoop siemens wasdroger op Marktplaats.


Мотор (Двигатель) для для сушильных машин iQ1IQ3iQ5iQ7CDLExtraklasse iSensoric SIEMENS (СИМЕНС). De wasdroger pas na het lezen van de. De deursluiting, pen en . Dieses Flusensieb ist für viele Modelle passend.


Sollte ihr Maschinentyp nicht aufglistet sein, können Sie uns gerne kontaktieren. WFP serie bosch siemens wasautomaten wasmachine. Alle gebruiksaanwijzingen zijn makkelijk.


Uw droger werkt het beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.