woensdag 6 juli 2016

Surdiac harmony 1

Niet alleen een knisperend houtvuur en een mooi vlammenspel, het geeft een interieur ook een extra gezellige uitstraling. Een vrijstaande houtkachel levert veel rendement doordat er weinig warmte verloren gaat. Bij de Stokertje bedrijven leveren wij alle modellen van.


Nestor Martin is een gerenommeerd merk op het gebied van kachels en haarden. Beide modellen zijn voorzien van een zijlader en een grote aslade. De doeltreffende beluchting staat garant voor een schone verbranding en een heldere ruit.

Deze topkwaliteit houtkachel kan ook uw woning op een perfecte manier verwarmen. Door zijn vormen is deze toe te passen in elk interieur. Als grote voordeel heeft deze kachel ook een zijdeur voor het ideaal vullen van de kachel.


Type toestel, Vrijstaand. Het unieke aan de kachel is dat u de mogelijk heeft om via een zijlade de kachel te voorzien van hout. De houtkachel staat bekend om het hoge rendement, waard.


Deze gietijzeren kachel heeft de mogelijkheid om via een zijlade de kachel te voorzien van hout. Ook deze houtkachel staat bekend om zijn hoge. Veilig online betalen en snel geleverd!

Bezoek ook onze showroom! Bekijk hem nu en vraag om vrijblijvend advies. Wij doen u graag een aanbieding! Harmony Harmony Nom. Nette gietijzeren houtkachel van het merk surdiac.


Met asrooster schudder en thermostaat die luchttoe… € 4500. Goed regelbaar door diverse schuiven. Schone ruit verbranding. Rooster etc allemaal in prima.


De mantel is volledig in gietijzer uitgevoerd. Nu te koop bij kachelgoedkoop. Afmetingen: hoog x 6breed x 3 diep Prachtige gietijzeren houtkachel met een achteraansluiting.


Met zijn compacte vormgeving past deze beauty in elke woonkamer. De vormgeving is tijdloos .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.