dinsdag 5 juli 2016

Whirlpool droger 6th sense gebruiksaanwijzing

Mijn droger heeft in de condensbak haast geen water,wel onderin bij de warmtewisselaar. Wij hebben een gebruiksaanwijzing whirlpool green generation 6th sense aircare kg nodig en hebben geen product of serie nummer bij de hand. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd. U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Materiaaldikte: Wanneer er meer wasgoed is dan de wasdroger aankan, dient u het wasgoed. Plaats het wasgoed losjes in de trommel zodat het gelijkmatig kan drogen.


Sluit vervolgens de deur. Kies het gewenste droogprogramma door de. DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN WHIRLPOOL PRODUCT. Reiniging en gebruikersonderhoud mogen niet door kinderen zonder toezicht worden uitgevoerd. Artikelen die zijn bevuild met stoffen als plantaardige olie,.


Whirlpool droger 6th sense gebruiksaanwijzing

Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in. En na dit, dit is de eerste afbeelding. Selecteer het donkere of lichte kleuren . Het is mogelijk om het condenswater van deze energiezuinige warmtepompdroger via de afvoer af te voeren.


Stel de starttijd van de. De Green 8heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie en een digitaal display. Tevens beschikt de droger over de 6th Sense Green Generation technologie, 6th Sense Air Care.


Whirlpool droger 6th sense gebruiksaanwijzing

Het digitale display is simpel te bedienen met de grote knop. Whirlpool handleidingen. What you see is what you get. Zo heeft deze condensdroger geen trommelverlichting, geen . Ontdek uitzonderlijke zorg.


Daar zit volgens mij niet de lampjes die jij noemt. Heeft diverse handige programma`s die eenvoudige in te stellen zijn. De was komt er goed droog en zacht uit. De droger geeft de resterende tijd weer, maar geeft geen eindsignaal. Hij heeft indicatoren die aangeven wanneer de condensbak geleegd moet worden . Met de 6th Sense Infinite Care technologie zorgt de wasmachine dat je kleding in topconditie blijft.


Whirlpool droger 6th sense gebruiksaanwijzing

De beweging van de trommel past zich aan aan het soort textiel dat je wast. Daarnaast is de trommel zo ontworpen dat er zo . Vergeet jij ook regelmatig de was uit de wasmachine te halen, zodat je kleding nog steeds niet fris ruikt terwijl je het net hebt gewassen? Als u een droger bovenop uw wasmachine wilt plaatsen, neem dan. Sense - de sensortechnologie past het water- en.


TH SENSE PowerCleanTM technologie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.