maandag 29 augustus 2016

Adg8895fd whirlpool

De bestekkorf past op één plek in de onderste korf. In het begin zal het misschien even wennen zijn, maar daarna zal je alleen nog maar genieten van de rust. Zo gebruikt hij bij het automatische programma sensoren om te bepalen hoe . Goedkoop bij Keukenloods.


Specificaties, Couverts vaatwasser - Bekijk alle specificaties. Vind de webshop met de laagste prijs.

Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Bovendien is deze vaatwasser geluidsstil met een geluidsniveau van . Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Inbouw hoogte (max), cm. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 5900).

Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Zelf afhalen of snelle levering! Druk ( meerdere keren) op de toets “P” tot het nummer van het gewenste programma ( P1Px) op het display verschijnt (Zie. “Programmatabel” hieronder). Bezorgprijs vanaf € 4291. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA.


Deze inbouw vaatwasser momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 42door Bestsellers. De vaatwasser biedt ruimte aan couverts en produceert circa dB. De maximale reinigingstemperatuur ligt . De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd. U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden.


Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Programma 6TH SENSE (40°-70°C). Volledig integreerbare vaatwasser. Waterverbruik met sensorprogramma: liter.


Light Control, geeft feedback over de programmastatus. Deze zuinige inbouw vaatwasser beschikt over energie. Große Auswahl von Top-Marken.


Levertijd: 2-werkdagen, indien voorradig bij de leverancier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.