woensdag 31 augustus 2016

Auto schoonmaken binnenkant tips

Auto schoonmaken binnenkant tips

Snel en simpel het interieur van je auto schoonmaken. Als je je auto een beetje netjes wilt houden, dan zal je ook geregeld het interieur van je auto willen schoonmaken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk zo snel en simpel mogelijk. De binnenkant van je auto reinigen in simpele stappen! Tip Zitten er vlekken op je stoffen autobekleding ? Een paar mooie tips voor het schoonmaken van je auto interieur.


Auto schoonmaken binnenkant tips

Met deze auto schoonmaaktips heb je de basis voor de perfecte doe-het-zelf wasbeurt met de juiste producten. Boen daar vooral niet te hard. Een mooie schone auto heeft ook heldere autoramen. Dit is een echte finishing touch na het schoonmaken van je auto.


Naast het feit dat je auto er een stuk beter uitziet levert het ook veel minder gevaar voor jou en andere weggebruikers op. Tuning-gids levert de beste tips om je autoruiten schoon te maken en te houden. Autoruiten aan de binnenkant schoonmaken is van groter belang dan men denkt. Vieze ruiten belemmeren namelijk het zicht op de weg en het overige verkeer.


De autoruit vanbinnen schoonmaken is daarom zeer aan te raden. Het voorkomen van ongelukken is de eerste prioriteit voor iedereen die de weg op gaat. Misschien weet iemand hoe je het beste een autoruit aan de binnenkant schoon kunt maken.


In dit blog geven we je een paar tips om de binnenkant en buitenkant van je auto vakkundig schoon te maken. Door de buitenkant van je auto zorgvuldig te reinigen en de . Ik heb jullie advies nodig mbt het reinigen van mijn ruiten aan zowel buiten, maar vooral binnenkant. Het blijft strepen en ik krijg ze. Het schoonmaken van de binnenkant van je auto is belangrijk om je auto goed te onderhouden en de waarde ervan niet te verlagen.


Als je te veel vuil en stof op de vloer of op het dashboard hebt liggen. Voor extreem vette ramen gebruik je een scheutje citroenzuur of pure alcohol, geen ammoniak! Maak je ruiten goed droog. Droog de ruiten na met oude kranten. De inkt in de krant neemt de restdeeltjes van de schoonmaakbeurt op.


Ik gebruik gewoon glassex. Twee keer goed afnemen met glassex en keukenrol. En als laatste met een doek de ruit schoonvegen. Keukenrol kan ook maar is wat lastiger. Doe dat als de zon op de ruit schijnt.


Auto schoonmaken binnenkant tips

Dan zie je het best waar je vegen achterlaat op de ruiten. Binnenkant auto reinigen voor een prachtig resultaat. Door de wasstraat of met een emmer sop: je auto schoonmaken kan op vele manieren. Hoe doe je het goed en welk moment kun. Ga je zelf aan de slag voor de deur of in een wasbox, denk dan aan het volgende: Gebruik geen spons, maar een microfiber washandschoen.


Vuil en zand kunnen zich in een spons . In deze how-to vind je handige basistips voor het onderhoud van je auto interieur. Houd de binnenkant van je auto in topconditie met een wekelijkse schoonmaakbeurt. Al het stof en andere kleine vuil wat is opgehoopt sinds de laatste schoonmaakbeurt wordt door het microvezeldoekje verwijdert. Ontdek handige schoonmaaktips om de binnen- en buitenkant van uw auto te laten blinken als nieuw! Auto wassen : op zoek naar tips ? Je kunt natuurlijk je auto door de wasstraat halen, maar dat vind ik zonde van het geld.


Je auto schoonmaken is zo gedaan - het bespaart je jaarlijks een hoop geld en je krijgt er de nodige sportieve inspanning voor terug. Bekijk mijn praktische tips om je auto schoon te maken. Met deze tips maak je de buiten- én binnenkant van je auto eenvoudig schoon. Top tips voor het wassen , reinigen en poetsen van de auto.


Moederdag is haar verwendag. Dat betekent dus dat je allerlei klusjes voor haar moet opknappen. Je weet het, op deze dag heeft moeders rust.


Auto schoonmaken binnenkant tips

Dit betekent dat jij de handen uit de mouwen moet steken: de auto reinigen en schoonmaken bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.