woensdag 31 augustus 2016

Bosch car service amsterdam zo

Bosch car service amsterdam zo

Wij doen alles voor uw auto! Het onafhankelijke en universele autobedrijf voor Amsterdam Zuid-Oost en omstreken. Service van hoge kwaliteit. Wij beschikken over een moderne werkplaats, een showroom met leestafel en wifi. Hebt u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?


Bosch car service amsterdam zo

Geef uw vraag dan aan ons door. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Gelegen in Amsterdam Zuid-Oost zetten wij ons al meer dan jaar in voor onze klanten.


Bezoek ook de website van onze vestigingen in Amsterdam ZO en Breukelen. Shell Station Muntbergweg. Categorie: Auto en Autoverkoop en autoservice. Doorsturen aan een vriend. Vinkeveen - Loenen - Vreeland.


Bosch car service amsterdam zo

In onze showroom kunt u uiteraard terecht voor de aanschaf van een gebruikte of een nieuwe auto. Wij hebben verschillende occasions ter bezichting staan, maar ons netwerk biedt tal van mogelijkheden wat betreft . Naast een bosch car service vind je ook autobedrijf, taxi, autoverhuur, banden, vervoer. Om u zorgeloos op weg te helpen!


Bij diverse diensten ontvangt u vooraf een prijsberekening op maat. Zo ziet u nog de kosten . Vriendelijk management dat meedenkt, kundige en snelle monteurs. Meteen geholpen, lage kosten en rijdt weer perfect! Aan het hoofd van het familiebedrijf staat Cees Thomas. Al van jongs af aan lag zijn interesse bij het sleutelen en hielp hij mee bij zijn vader in het bedrijf.


Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen . Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden. Het garageconcept van de Duitse. Foto (van links naar rechts): Gree en Henk Sier van . Volgens Gerwin Vegter, die bij Bosch verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Mijnboschcarservice is er geen sprake van een vertraging We hebben een pilot geha die heeft een aantal verbeterpunten opgeleverd en die hebben we allemaal doorgevoerd. Zo kwamen er een tweede en een derde . Wij zijn gevestigd op de Schepenber.


Zodat u altijd mobiel blijft. Zodra u gestrand bent, belt u het alarmnummer zoals op uw pasje vermeld. Dan komt de hulpdienst zo snel mogelijk naar u toe.


Bij voorkeur wordt uw auto ter plekke gerepareer maar als . Bekijk het overzicht van alle autobedrijven in Amsterdam op Autokopen. Meer over Autobedrijf Stijl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.