dinsdag 2 augustus 2016

High tea omgeving waddinxveen

In een prachtige botanische omgeving genieten van huisgemaakte lekkernijen, dat kan bij Yume koffie- en theehuis in Boskoop! Hier wordt u verwelkomd in een intieme en landelijke omgeving. Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct! Gelegen in het groene hart nabij de de Amidden in de polder. U bent welkom voor Diner, Lunch, High Tea , Shared dining.

Tevens zijn wij ook geopend voor de lunch van dinsdag tot vrijdag . In ons sfeervol ingerichte Grand Café en op ons terras met uitzicht over het Rosarium heten wij u van harte welkom en laten . Ons monumentale pand herbergt kamers, een restaurant, bar en gezellig buitenterras, maar ook zalen die van alle faciliteiten zijn voorzien. Op minuten van de Ais ons restaurant ideaal voor . Had alleen iets meer warm bij gemogen. Op onze culinaire kaart vindt u dagverse, gezonde producten en smaakvolle gerechten die op een ambachtelijke Italiaanse manier bereid worden door onze chef-kok.


Alle gerechten worden gecombineerd met seizoensgebonden, verse groenten. Van heerlijke luxe belegde warme en koude broodjes op het terras tot verse . Waddinxveen , Nederland.

Samen met jongste zoon en schoonzus (zij gaan veel vaker dan ik) doen we een klein onderzoekje naar het High Tea -aanbod in onze (wijde) omgeving. Jongste zoon wilde graag naar De Landerij, want daar is het zusje van een vriendin van hem een van de koks. Ik kende het restaurant wel, althans de . Heerlijk eten in ontspannen omgeving met gezellige bediening. Heerlijk met mijn moeder en oma van een high tea genoten met goede bediening.


We bleven in herhaling vallen dit is ook heerlijk. Heel leuk klein restaurant. Eten is er geweldig en. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes.


Trendy Bar Restaurant met ambachtelijke keuken midden tussen de Reeuwijkse plassen. Afbeelding van Landelijk assortiment. Met die woorden maak ik mijn wederhelft nu al een paar weken lekker. De high tea bij de Landerij is absoluut uitmuntend.


Ik ben dan ook razend benieuwd hoe de shared dining eruit . Een heerlijk avondje uit en genieten van de gerechten begeleid door bijpassende wijnen. Voor de gasten die hun verjaardag of familiebijeenkomst uitgebreid willen vieren of gewoon lekker willen theeleuten met vriendinnen is de high tea wellicht een leuk idee. Dat wordt compleet gemaakt met een gezellig high tea van Gasterij Vergeer.


Deze high tea wordt als buffet bij u thuis bezorgd met of zonder thee en koffie.

Elk evenement is uniek of misschien weet u nog niet precies hoe het evenement eruit moet zien. Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak om de . Zin in een gezellige avond uit in een sfeervol maar betaalbaar restaurant? Ontbijt en high - tea service voor Nieuwkoop en omgeving.


Ook verzorging kinderpartijtjes afspraak. Hospitali-Tea High Tea Catering in zwijndrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.