maandag 1 augustus 2016

Vestia rotterdam

De corporatie heeft deze naamsbekendheid vooral te danken aan het wanbeleid van de bestuurders. Door grote tegenvallers met derivaten, veroorzaakt door de lage rentes op de kapitaalmarkt, kwam de corporatie in zware . Na de verkiezingen: arbeidsmarkt en economie Het aantal werklozen daalt. Heracles wint op bezoek bij Roda JC. Vestia , : beoordeling van 1.

In de rest van Nederland heeft de corporatie nog ruim vierduizend woningen in bezit. De onderneming presteerde afgelopen jaar beter dan werd begroot in de verbeterplannen, blijkt uit dinsdag gepubliceerde jaarstukken. Twee corporaties, de stad en het Rijk leggen samen 1miljoen euro extra bij elkaar.


Woensdag sloten ze hierover een akkoord met minister Spies van . Er ligt een groot kunsgrasveld omringd door een geluidsarm hekwerk waar je kunt voetballen, basketballen, tennissen, volleyballen en nog meer sporten kunt beoefenen. Om het veld ligt een atletiekbaan, staan . Hij wordt verdacht van verduistering, witwassen en valsheid in geschrifte.

De meest volledige site met ruim 66. Bij aanvang zijn de gemeenschappelijke tuinen geïnventariseerd en in een beheersysteem en op . Contactpersoon: Cees van der Harst. Betreft: Advies huurbeleid. Geachte heren Schakenbos en Frissen,.


We reageren met deze brief op uw adviesaanvraag van februari . Licentie, Licentie is niet gespecificeerd. In een tussenvonnis in de civiele schadeprocedure besliste de rechtbank verder dat Deloitte aan de woningcorporatie . De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met . De corporatie verkeert momenteel in zwaar weer en heeft het geld zelf nodig om weer . De woningcorporatie kan door alle financiële ellende echter geen investeringen doen in deze wijken, maar alleen nog maar haar huizen onderhouden. Dat bleek dinsdag uit het verhoor van Daphne Braal, . Kristalweg 2 Delft Bedrijfsruimte te huur, 213m € 11p.


Rotterdam -Zuid dreigt een hoop geld mis te lopen.

Almeloplein 1 Den Haag Winkelruimte te huur, 83m € 12p. Naast een vestia rotterdam zuid vind je ook zorg, autobedrijf, brandweer, restaurant, tandarts. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van ACM vindt u als bijlage .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.