dinsdag 30 augustus 2016

Smoothie sinaasappelsap

Een gezonde levensstijl zorgt voor een gezond lichaam, en wie wil dat nou niet! Er zitten veel gezondheidsvoordelen aan het maken van een verse smoothie. Een voorbeeld van een voedzame en verse smoothie is de banaan- sinaasappel smoothie.


Hier vind je wat je allemaal precies nodig hebt voor deze heerlijke . Smoothies zijn enorm hip en een bekende klassieke combinatie die super goed werkt is de aardbei banaan smoothie ! De aardbei zit vol vitaminen en de banaan is ook goed voor je lichaam!

Een twist op de klassieker! Bereidingswijze Voorbereiding: 4min › Klaar in:4min. Was de aardbeien en haal de kroontjes van de aardbeien af. Stop de aardbeien en sinaasappelsap in een blender en pureer tot een glad mengsel. Op zoek naar een gezond smoothie met fruit dat je altijd goedkoop voorhanden hebt?


Maak dan van deze lekkere en makkelijke sinaasappel smoothie recepten. We waren laatst in de sauna en dronken daar een sauna sap: een smoothie met een lepel yoghurt er doorheen. Dat smaakte zo lekker, dat moesten we ook eens proberen!


Dit groene smoothie recept is super gezond en simpel om te maken.

Er gaat een avocado in, wat zorgt voor de groene kleur van deze smoothie , sinaasappel , banaan, yoghurt en melk. Een overheerlijke smoothie van wortel, banaan en sinaasappelsap , die maak je met dit recept. Dit recept voor een heerlijk frisse, fruitige Framboos- Sinaasappel Smoothie maken is een fijn begin van je dag. Bekijk hier hoe makkelijk je dit kunt maken. Ik ben dol op smoothies ! Zelf maak ik smoothies altijd op basis van yoghurt, dat vind ik lekkerst.


Soms koop ik speciaal voor de smoothie wat fruit, maar het gebeurt ook wel eens dat ik fruit gebruik dat er al ligt. Net als soep zitten ook smoothies boordevol gezonde stoffen. Deze tropische smoothie is super makkelijk en snel te maken.


Deze smoothie is slank en supergezond. En: hij is heel verfrissend! Doe 200ml yoghurt in de blender. Zet de blender aan na sec zet je hem stil. Doe de banaan erin zonder schil of draadjes.


Zoek je nog een snel en makkelijk receptje voor een lekkere smoothie naast je Paasontbijt? De zomer staat voor de deur: tijd voor een zomerse smoothie ! Deze aardbei sinaasappel smoothie is heerlijk fris en zoet. Genieten van een smoothie van limoen en sinaasappel ?

Een smoothie is lekker bij het ontbijt maar ook gewoon tussendoor. Vandaag een smoothie met banaan, sinaasappel en blauwe bessen. Opgelet: meet de ingrediënten af met dezelfde koffiekop. De grootte van deze koffiekop maakt niet zoveel uit, zolang je dezelfde maatstaf maar gebruikt. Onderstaande hoeveelheden zijn een benadering.


Pers sinaasappels en zorg dat je twee koppen sap hebt. Romige avocado- sinaasappel smoothie. Vaak begin ik de dag met een smoothie als pre-ontbijtje.


Niet alleen ik, maar vooral mijn darmen worden blij wanneer ik de dag begin met een lekkere groene smoothie. En natuurlijk helpt Chickslovefood. Banaan, spinazie en sinaasappel. Men neme een banaan, een flinke sinaasappel een hand spinazie en een schep zaden. In de blender en mengen maar.


Ananas, selderij en sinaasappel. Begin de week goed met een groene smoothie. Het ziet er misschien niet zo heel appetijtelijk uit – laten we wel wezen, het is wel héél groen – maar dat komt door de chlorofyl uit de spinazie, die je verder niet proeft (maar die wel goed is voor je !). Het smaakt als een vruchtensapje, maar bevat stiekem toch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.