Verwarm de oven voor op 1°C. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Maal de biscuits in de keukenmachine fijn.
Doe de gemalen koekjes in een kom en roer de boter en kaneel erdoor. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm en druk stevig aan.
Zet tot gebruik in de koelkast. Deze Amerikaanse Cheesecake kun je vantevoren maken en tot gebruik in koelkast bewaren. New York Cheesecake ( basisrecept ). Ik ben er nog niet over uit welke cheesecake ik het lekkerste vind. Op dit moment denk ik het laatste.
Je kunt het zo serveren, of met fruit, jam, gelei, chocoladeglazuur of een andere topping. Maak de bodem door de koekjes met de suiker en de boter in de keukenmachine te verkruimelen. Doe de kruimels in een ronde (ingevette) springvorm van .
Op zoek naar het lekkerste new york cheesecake recept ? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Zelf een American Cheesecake maken? Kijk hier voor een duidelijk en eenvoudig recept ! Iedereen kan lekker koken!
In dit recept leggen we stap voor stap uit hoe je deze heerlijke cheesecake maakt! Find more cake recipes at BBC Good Food. Meng de koekkruim, amandelmeel en boter. Druk aan in de met bakpapier beklede springvormen. Klop met de hand de eieren, room, sour cream, limoensap en -rasp en vanille-extract . Bak de taart à minuten in de voorverwarmde oven.
Laat eerst wat afkoelen in de oven met de ovendeur open. Haal dan uit de oven en laat verder afkoelen. De taart maak je het best een paar uur van tevoren.
Zet de taart in de koelkast, zo kan de vulling goed opstijven.
Hoe vond je het recept ? Giet het beslag in de springvorm. Bak de cheesecake in het midden van de oven gedurende ongeveer minuten. Dek de bovenkant eventueel af met aluminiumfolie zodra deze goudbruin is, zodat hij niet te donker wordt. Zet de oven uit en laat de taart er nog minuten in staan.
Omdat ik jullie de afgelopen weken op vrijdag voornamelijk heb opgescheept met avondeten, besloot ik op deze keer over te gaan om de zoete lekkernijen. Maar goed: laten we het dus niet eens dicht bij huis houden. Oké: een cheesecake met een rijk verleden.
Sterker nog: American Cheesecake vindt zijn oorsprong in het oude . Lekker luchtig en romig zoals een echt stukje cheesecake hoort te zijn, met een crunchy bodem. Taart met koekjes, roomkaas, ricotta, basterdsuiker, kaneel, crème fraîche, eieren en vanille aroma.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.