vrijdag 28 oktober 2016

Design dienblad

Maak het uzelf gemakkelijk met een design dienblad. Shop Scandinavisch design online! Grote collectie dienbladen van o. Marimekko, Ferm Living en Bloomingville.


Op zoek naar een nieuw dienblad ? Hier vindt u diverse vormen en materialen!

De dienblad zijn gemaakt van verschillende materialen. Een RVS uitvoering als strak en modern item voor in huis of een kleurrijk design met antislip kunststof. De koffie en thee serveren op een mooi dienblad blijft zeker niet onopgemerkt bij de visite. Met een stoffenbank is het leuk om een dienblad op de bank te plaatsen.


Dit kunststof dienblad van ZAK! Designs hebben een mooie hoge rand. De grepen van het dienblad zijn gemaakt in de rand van het dienblad. Vind design dienblad op Marktplaats.


Hierdoor kunt u gemakkelijk van alles serveren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of het er af kan glijden.

Voor iedereen een voordeel. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Ook van deze adverteerder . Bijzondere Deense lekkernijen met verrassende en vernieuwende smaken. Handgemaakte keramiek en multifunctionele woonaccessoires.


Stijlvol servies voor in de keuken, voor op tafel en handige on-the-go producten. Schalen, Servies, Dienbladen, Voorraadbussen, kinderservies en veel meer vrolijke Zak! Omdat het dienblad als gebruiksvoorwerp altijd aanwezig is geweest in huishoudens heeft het ontwerp van dienbladen nooit stil gestaan. Er is altijd vraag geweest naar klassieke dienbladen maar ook steeds meer naar moderne innovatieve ontwerpen met extra functionaliteit.


Daarnaast heeft het dienblad weinig opbergruimte nodig. Roestvrij stalen design dienblad. Serveer uw drankjes met stijl en maak indruk op uw gasten. Hoge kwaliteit roestvrij staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.