vrijdag 28 oktober 2016

Inventum qline plintboiler q10 ltr

Inventum qline plintboiler q10 ltr

De Modesto Qis een liter keukenboiler en past door zijn compacte vorm makkelijk achter een plint. Inventum Qplintboiler liter excl. U of uw installateur schuift de boiler onzichtbaar achter de plint, plaatst hem horizontaal l. Deskundig advies en snelle levering.


Inventum qline plintboiler q10 ltr

Gewoon perfect geregeld. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Bestel nu vóórdelig en snel bij INSTALLAND.


Vandaag voor 17:bestel dinsdag in huis. Het grootste voordeel is dat er een hogere isolatiewaarde is gecreëer waardoor het warmte verlies zo laag mogelijk is . Heeft iemand al ervaring met de plintboiler van Daalderop? Hij lijkt ons wel handig ivm.


Inventum qline plintboiler q10 ltr

Grootste assortiment, scherpe prijzen en een goede service. Te koop aangeboden: inventum q line electrische voorraadboilers met een koperen boiler. Uit voorraad leverbaar met een zeer scherpe . De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK.


Iedere keuken is anders en daardoor ook de warmwaterbehoefte. Onze bekende en nieuwe keukenboilers verzameld in één overzichtelijke serie van tot liter. De boilers zijn comfortverhogend en EPC-verlagend. Tevens is deze Q boiler voorzien van koperen ketel met daar omheen een dikke laag isolatie wat zorgt voor een minimaal warmteverlies.


Inventum qline plintboiler q10 ltr

Tip: met de Q -Switch (zie accessoires) kunt u de boiler aansluiten op elektra zonder . Materiaal boilervat: Koper. Inhoud boiler: Liter. Aansluitspanning: 2Volt. Drie fase uitvoering: Nee. UitvoeringsvorOnderbouw.


Met nachtstroomschakeling: Nee. Toepasbaar bij normale waterdruk: Ja. Dit is een voorraadartikel in . Online inventum q - line plintboiler qltr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.