vrijdag 28 oktober 2016

Kyno connect hondentraining

Kyno connect hondentraining

Hondenscholen in Assendelft en Hillegom. Puppy-socialisatieles, Basis-opvoedcursus,Vervolgcursus, SportSpel, gedragsconsult. Gediplomeerde instructie. KYNO Connect, Assendelft.


Kyno connect hondentraining

Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. We trainen op een groot vel waardoor alle honden voldoende ruimte hebben om samen te werken met het baasje. Adres: Korte Kleverlaan 28. Ziet u iets dat fout is?


Wait while more posts are being loaded. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. My specialities are (problem) dog behaviour, training and working with a pack of dogs . Klantervaringen Online maakt het mogelijk om de waardering die . Schrijf u direct in en claim uw bedrijf. Alle gegevens van hondenschool : Kyno Connect Bloemendaal.


Kyno connect hondentraining

Bekijk hier een lijst met onze beste hondentrainers in Cruquius en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Haarlemmermeer - Noord- Holland. Vogelenzang, Noord-Brabant, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. De locatie van het bedrijf Kyno Connect . Kynoconnect staat gerangschikt op 2. Welkom bij Kyno Connect hondentraining ! Rangschikking in Nederland. Content automatically center vertically to . De gemeente Lisse, die bestaat uit Lisse en het buurtschap De Engel, dankt haar centrale positie in de streek niet alleen aan haar ligging ten opzichte van verschillende grote steden en Schiphol, maar ook -van oudsher- aan de teelt en handel in bloembollen. Tot op de dag van vandaag vindt u in Lisse . De állerleukste hondenschool in Assen, bij u aan huis!


Elke hond-eigenaar combinatie is uniek, daarom maken wij de cursussen voor u op maat. Iedere hond is welkopuppy, junior of senior, . Ik ben Brenda en ik heb het grote geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Vijf ochtenden in de week ben ik samen met een fijne groep honden in de prachtige natuur te vinden ten bate van de uitlaatservice.


Daarnaast geef ik ongeveer uur hondentraining , zowel in groepsverband bij Kyno Connect. Happy2gether blijft gebruikmaken van dezelfde locatie aan de Hyacintenlaan in Hillegom, wat betekent dat er zowel binnen als buiten, cursussen gegeven worden. Eigenaresse van de nieuwe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.