vrijdag 18 november 2016

Aeg condensdroger droogt niet goed

Aeg condensdroger droogt niet goed

Een droger schaf je aan met één doel: je wasgoed drogen. Heel vervelend dus als je droger niet goed droogt. Droogt u AEG droger niet meer goed ? Dit kan diverse oorzaken hebben. Controleer of de trommel schoon is.


Als het droogprogramma langer dan uur duurt . Aeg droger droogt niet goed. Aeg staat al jaren bekent om zijn degelijke machines. Maar ook bij dit A-merk komt het voor dat de machine vroegtijdig stuk gaat. Een van de klachten kan zijn dat de machine heel lang blijft draaien zonder goed warm te worden.


Het eerste waaraan gedacht kan worden is de . Terug naar storingsmelding pagina. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasdrogers. Condensdroger droogt niet goed , de machine doet er veel te lang over. Oorzaak: de aluminium condensorbak is vervuild en verstopt.


Aeg condensdroger droogt niet goed

AEG Lavatherm - droogt niet , draait wel en wordt warm (heet!!). De trommel draait en hij wordt warm,. Tweede test is een ampere meter tussen de droger te zetten en dan de droger leeg te laten draaien op een tijdgestuurd programma, meet de . Witgoedfrustratie: condensdroger droogt niet beter? Hiervoor had ik een tweedehands droger waarbij de sensor niet goed werkte en dan kon je het apparaat nog op tijd instellen.


Droger of wasmachine stuk? Gratis tips om uw machine eenvoudig zelf te repararen vindt u hier. Koop niet meteen een nieuwe droger. Super droger , het enige wat je moet doen is de filters goed schoon houden.


Aeg condensdroger droogt niet goed

Zelfs trainingspakken en sportkleding gemakkelijk te drogen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, degelijk en simpel te bedienen. Vind je deze review nuttig?


Heeft u een wasdroger met een warmtepomp? Staat het toestel in een goed verluchte ruimte? Hebt u het juiste programma gekozen? Werd het wasgoed goed gezwierd? Enkel niet vergeten de resterende vochtgraad van het wasgoed in te stellen, anders ben je de eerste droogbeurten wel niet tevreden!


Hallo heb een aeg droger , droogt goed , maar de hele ruimte is nat, geen water meer in opvangbak, en ook de condensator blijft droo. We hebben bij de koop duidelijk aangegeven dat de prijs van de droger ons niet uitmaakte als we maar veel konden drogen op een dag! Waardeer dit antwoord (17)Misbruik melden.


De verwarming doet het goed , maar ik denk dat de luchtcirculatie niet werkt. Het pluizenfilter blijft schoon, de was is weliswaar warm maar na uur . Wat voor mij een minpunt is, dat de machine niet altijd goed gelijkmatig droogt. Vooral met dikke kledingstukken (spijkerbroeken) en groot beddengoed heeft de AEG het niet gemakkelijk. De eerdere geteste kilo wasdrogers ( zie hieronder bij de alternatieven) deden dat echt beter.


Wij hebben ook sinds drie jaar een warmte pompdroger ( aeg ), maar ons bevat hij wel goed. Hij is misschien iets langer bezig, maar hij bespaard zeker wel. De besparing zit niet in het langzame opwarmen, maar het . Mijn nieuwe vaatwasser droogt niet goed.


Bij aankoop van een nieuwe vaatwasser zijn aspecten als een laag waterverbruik, energie zuinig e. Echter hebben deze aspecten ook een keerzijde welke in de praktijk pas aan de orde komen. In dit artikel hopen wij u hierin de bevestiging te geven en enkele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.