donderdag 24 november 2016

Aeg droger storing

Monteur is gister geweest en zei dat dit kapot is. Als hun hem maken kost dit €700. Het onderdeel zelf is niet heel duur, . Heeft u problemen met de apparatuur van AEG ? Gebruik dan onze probleemoplossing om problemen te verhelpen.


Aeg droger storing

Mocht u andere vragen hebben kijk dan of u het antwoord hieronder kunt vinden of neem contact op met de . Reparaties, montage, onderhoud en inbouw. Geet uw AEG droger de foutcode C7? Dit verwijst naar een mogelijk probleem met het verwarmingselement. Het duurt te lang voordat de juiste temperatuur wordt bereikt. Controleer of het filter en de condensor (indien van toepassing) schoon zijn.


Als de filter en de condensor schoon zijn en het probleem blijft, neem dan . Als je AEG wasmachine voor, tijdens of na het wassen ineens storing heeft, is dat erg vervelend. Veel van deze foutmeldingen zijn op te lossen. Vaak laat de AEG wasmachine dan een foutmelding of een code op het display zien. In dit artikel lees je wat deze betekenen en hoe je ze verhelpt, door . De Estoring komt met name bij WASDROGERS vaak voor, bij deze storing ga je als volgt te werk: Eis een groeps code voor verwarming en ventilator gerelateerde problemen.


Aeg droger storing

Lees nu eerst de volledige code eens uit dat wil zeggen je kunt nog specifieker de storing proberen te vinden. Zet de droger aan op de eerste . Witgoed binnen uur gerepareer reparatie op alle merken, gratis telefonisch advies. Lees meer over AEG droger storing hangslotje. Terug naar storingsmelding pagina. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasdrogers.


Condensdroger droogt niet goe de machine doet er veel te lang over. Oorzaak: de aluminium condensorbak is vervuild en verstopt. Hallo, Mijn droger heeft kuren, hij geeft storing. Ik kan het nergens vinden.


Aeg droger storing

Let op, de laatste reactie is ouder dan dagen. De trommel draaide niet meer. Afspraak met AEG -monteur gemaakt. Diagnose: De besturingsprintplaat en de motorsturingsprintplaat zijn kapot en moeten worden vervangen worden. Heb jij problemen met je droger en geeft je droger een storingsnummer aan?


Kijk in de gebruiksaanwijzing wat er mis is. Je kunt hem downloaden op de website van de fabrikant. Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en te kijken of dit werkt. Wij kunnen de printplaat repareren.


Printplaat reparatie met garantie. Wordt er een foutmelding getoond op het display? Verwijder de achterkant van de wasdroger om bij het verwarmingselement te komen.


Deze moet je even helemaal stofvrij maken. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Let op: Deze storing repareren we niet in Eindhoven.


Als de fout zich voordoet gaat de droger ook in storing als deze langere tijd niet de trommel rond krijgt. Ik heb de droger open gemaakt en als de storing zich voor doet is het niet zo dat de snaar door slipt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.