dinsdag 15 november 2016

Bauknecht wasmachine storing f8

De storingscode Fgeeft aan dat er een moduulstoring plaatsvindt. Dit kan betekenen dat er een probleem is met het verwarmingselement. Bij machines zonder display branden de service-lamp en de wassen-lamp, terwijl de start- lamp knippert.


Dan heeft de machine een storing die opgelost dient te worden alvorens u verder kunt wassen. Er zijn verschillende storingscodes met verschillende oorzaken.

Er staan verschillende berichten over deze foutcode, zowel verwarming. Storing EF- Forum en reviews. Als de pomp bromt heb je grote kans dat hij vast zit. Controleer dat eerst eens. Zeef er uit pakken en met je vingers of een kwast in alle gaten onder in de waterpan gaan wroeten.


Je vermeld geen type nummer, graag type nummer en lange nummer uit de deurrand vermelden. Een storingscode die veel voorkomt is F1.

Foutcode is net anders om, F. Deze storing kunt u dan ook laten verhelpen door een monteur. Het is dan namelijk zo dat er problemen zijn met de zogenaamde NTC-sensor. Mijn wasmachine geeft na het pakken van water de foutmelding F aan.


Wie weet wat dit betekend? E Storing aan de pomp. E Storing aan de verwarming. E Storing aan de motor of tacho (soort dynamo die ervoor zorgt dat de motor snel genoeg draait).


E Probleem met de timer. F, Probleem met de waterhoogte. Kan voorkomen door een . Lukt het niet om aan de oorzaak van de foutmelding van uw wasmachine op te sporen of te verhelpen?


Vanmiddag gaf onze wasmachine de storing F14. Inmiddels hebben we ontdekt dat dit een defect onderdeel is. Dit kunnen we dus laten repareren.

Maar nu zit onze was er no. Normaal spoelt er eerst water in, maar doet dit nu niet. Geeft regelmatig (en willekeurig) een Fmelding op display.


Zou staan voor F: Heat failure (no feedback on heater safety), heater element interrupte not connecte verwarmingselement niet in orde. Gebeurt soms helemaal niet, soms 4x in een . Fvoordat ik over moet tot aanschaf nieuwe wasmachine. Al lezend op het forum, oa van HarryO, heb ik inmiddels de weerstand gemeten of het verwarmingselement, ohm. Verder zitten alle kabels vast, ecobal zit los. FModuul storing oververhitting, service lamp bran start lamp knipperd en de wassen lamp brand verwarmingslelement defect Verwijder achter paneel en meet het . Waardeer dit antwoord (9) . Deze dient dan zo snel mogelijk verholpen te worden.


FWater hoogte storing. FWater inlaat storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.